18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kuropatwa121 2013-01-29, 23:27
Polecam grę Dirt 3 Extended Edition. Można pościgać się klasykami przy bajecznej grafice. Min. Audi Quattro S1
Zgłoś
wrc1 2013-01-30, 0:20
nie tylko rajdow grupy b ale chuj tam; fajny material - piwo.
Zgłoś
LastSoul 2013-01-30, 0:37
Wiem, że nie tylko, ale w większej większości

Nie.
Zgłoś
j................e 2013-01-30, 0:59
Nikt nie napisał, że za rajdy pipko?
Zgłoś
kylu 2013-01-30, 9:40 1
to były rajdy. z elektronicznych wspomagaczy to mieli tylko światła a nie jak teraz 20 rodzajów kontroli trakcji no i moce całkiem inne dochodzące do 800 km. teraz została tylko namiastka tego co było
Zgłoś
jaca2790 2013-01-30, 10:38
Dobre video. Brakuje mi by jakaś polska stacja transmitowała chociaż obszerne skróty rajdów polski, albo WRC. Wiem, że na TV4 było, ale nie wiem czy dalej transmitują.
Zgłoś
drjointbdg 2013-01-30, 10:49
@kylu teraz czy kiedys moce do 800km? teraz nie sa ograniczone do 300 czy tam 350km czasem?
Zgłoś
maksym_gorki 2013-01-30, 10:56
00:08 Lancia Stratos i jej fotel kierowcy pośrodku. Tzn., fotel pośrodku, a pedały (sic!) z boku.
Zgłoś
maxvolumePL 2013-01-30, 11:16 2
Zero pierdolki.... TAK się powinno jeździc Wiem o czym mówię, miałem juz w moim 28ośmi letnim życiu fordy, audice,bmki,no i oczywiście poją perełkę nyskę z SR20DET to, to kurwa oddychało tak jak trzeba 5,8 do 100 aż kurwa wgniatała we fotel tak jak powinno to robic Nie wspomnę o spalaniu paliwa, bo to mnie przerazało najbardziej... 30/100 Ale odwdzięczała się za to jak powinna
Zgłoś
kylu 2013-01-30, 11:54
@drjointbdg kiedyś bo teraz właśnie chyba do 300 km są ograniczeni
Zgłoś
Ramsey007 2013-01-30, 13:02
Najbardziej lubię jak melepeta coś wklei, nie mając pojęcia CO TO JEST i jeszcze potwierdzi swoim idiotycznym opisem brak elementarnej wiedzy... No kurwa!

Zgłoś
Montifer 2013-01-30, 13:05
I to są wyścigi a nie tam jakieś F1 ;D

OK - a teraz wyjdź.
Zgłoś
bary110 2013-01-30, 14:29
za grupę B jak zawsze piwko
Zgłoś
mikael666 2013-01-30, 14:40
Wspaniały sport umierający przez kryzys jako wymówkę dla producentów i tępych ekodebili marwiących się o trawę i ślimaki...
Piwo musi być.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów