18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
s................r 2013-09-05, 21:36
O dzizas, ale hejt plynie

Bluesik nie jest tragiczna, a ona sobie po prostu pospiewuje bez jakiejs spinki. Fajny filmik. Pozdrawiam wszystkich hejterow, serdeczny czarny chuj wam na groby.

Fajny sprzecik w studyjku, mniam mniam.
Zgłoś
arturkmak 2013-09-05, 21:46
HAH! Na poczatku przeczytalem tytul - "Bulwersomanka...". Myslalem ze jakis rap ale dobrze ze posluchalem troche
Zgłoś
Roszp 2013-09-05, 22:05
dosekk napisał/a:

Każdemu może podobać się coś innego, to jego osobista opinia. Jednemu sie podoba Sabaton, drugiemu Dżem, a trzeciemu jakaś lady gaga, i chuj Ci do tego.

Tylko że przekręcasz kota ogonem. Gdyby gość chciał napisać że mu się podoba, to by napisał "mnie się tam podoba". Jeśli przechodzimy do wartościowania muzyki (co ten koleżka robił), to trzeba mieć inne kompetencje i nieco szersze horyzonty.

Jesuz, w co je wpinasz?
Zgłoś
Siarczan6665 2013-09-05, 22:23
Vinterlandet napisał/a:

@DarthSatanus

Jesteś popierdolony. Mam nadzieję, że to był żart, bo są kurwa pewne granice.

To jest sadol, zmykaj na kwejka

Master exploder
Zgłoś
AhTenAndy 2013-09-05, 23:09
Roszp, na początku stwierdziłem że mam do w dupie, ale w sumie zmarnuje na ciebie te 14 sek życia.
W dupie byłeś i gówno widziałeś - to że wiesz kto to bb king to nie znaczy że możesz się wypowiadać w temacie.
Nie napisałem że ten kawałek to arcydzieło, a wokalistka to jakaś kurwa diwa więc "trzym" ryj pajacu.
... i na koniec. Jak jesteś kurwa lepszy to czekam na twoją wrzute śmieciu.
Nie pozdrawiam.
Zgłoś
Kopalny 2013-09-06, 0:33
Chujowizna. Do bluesa trzeba dojrzeć.
Zgłoś
Dr0mg 2013-09-06, 0:51
"Blues to... śpiewanie o kłopotach, na które nie można nic poradzić" taka jest definicja blusa jednego z twórców tego gatunku
Zgłoś
Klint Westwoood 2013-09-06, 1:26
hujowsze od hujni z grzybnią
Zgłoś
werther 2013-09-06, 10:01 1
dosekk napisał/a:

Blueswomanka Jagódka Krystek - Wiem to napewno

NA PEWNO

NAPRAWDĘ
Zgłoś
Roszp 2013-09-06, 10:26
AhTenAndy napisał/a:

Roszp, na początku stwierdziłem że mam do w dupie, ale w sumie zmarnuje na ciebie te 14 sek życia.
W dupie byłeś i gówno widziałeś - to że wiesz kto to bb king to nie znaczy że możesz się wypowiadać w temacie.
Nie napisałem że ten kawałek to arcydzieło, a wokalistka to jakaś kurwa diwa więc "trzym" ryj pajacu.

Śmiechłem. Chuja wiesz kim jestem, ale oczywiście mnie oceniasz.

AhTenAndy napisał/a:

... i na koniec. Jak jesteś kurwa lepszy to czekam na twoją wrzute śmieciu.

Nie muszę ci nić udowadniać misiaczku.
Argument "Jeśli odważyłeś się krytykować, to zrób to lepiej" jest najbardziej idiotycznym argumentem w historii internetu.

AhTenAndy napisał/a:

Nie pozdrawiam.

No teraz to mi pojechałeś, naprawdę.
Zgłoś
sidmyfish 2013-09-06, 12:25 1
Eric Clapton przygrywa na gitarce, mała śpiewa, całkiem nieźle
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów