Wiem, że mało sadystyczne, ale mała zajebista jest!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
O dzizas, ale hejt plynie
Bluesik nie jest tragiczna, a ona sobie po prostu pospiewuje bez jakiejs spinki. Fajny filmik. Pozdrawiam wszystkich hejterow, serdeczny czarny chuj wam na groby.
Fajny sprzecik w studyjku, mniam mniam.
Bluesik nie jest tragiczna, a ona sobie po prostu pospiewuje bez jakiejs spinki. Fajny filmik. Pozdrawiam wszystkich hejterow, serdeczny czarny chuj wam na groby.
Fajny sprzecik w studyjku, mniam mniam.
HAH! Na poczatku przeczytalem tytul - "Bulwersomanka...". Myslalem ze jakis rap ale dobrze ze posluchalem troche
dosekk napisał/a:
Każdemu może podobać się coś innego, to jego osobista opinia. Jednemu sie podoba Sabaton, drugiemu Dżem, a trzeciemu jakaś lady gaga, i chuj Ci do tego.
Tylko że przekręcasz kota ogonem. Gdyby gość chciał napisać że mu się podoba, to by napisał "mnie się tam podoba". Jeśli przechodzimy do wartościowania muzyki (co ten koleżka robił), to trzeba mieć inne kompetencje i nieco szersze horyzonty.
Jesuz, w co je wpinasz?
Vinterlandet napisał/a:
@DarthSatanus
Jesteś popierdolony. Mam nadzieję, że to był żart, bo są kurwa pewne granice.
To jest sadol, zmykaj na kwejka
Nie napisałem że ten kawałek to arcydzieło, a wokalistka to jakaś kurwa diwa więc "trzym" ryj pajacu.
... i na koniec. Jak jesteś kurwa lepszy to czekam na twoją wrzute śmieciu.
Nie pozdrawiam.
W dupie byłeś i gówno widziałeś - to że wiesz kto to bb king to nie znaczy że możesz się wypowiadać w temacie.
Nie napisałem że ten kawałek to arcydzieło, a wokalistka to jakaś kurwa diwa więc "trzym" ryj pajacu.
Nie pozdrawiam.
"Blues to... śpiewanie o kłopotach, na które nie można nic poradzić" taka jest definicja blusa jednego z twórców tego gatunku
hujowsze od hujni z grzybnią
AhTenAndy napisał/a:
Roszp, na początku stwierdziłem że mam do w dupie, ale w sumie zmarnuje na ciebie te 14 sek życia.
W dupie byłeś i gówno widziałeś - to że wiesz kto to bb king to nie znaczy że możesz się wypowiadać w temacie.
Śmiechłem. Chuja wiesz kim jestem, ale oczywiście mnie oceniasz.
AhTenAndy napisał/a:
Nie muszę ci nić udowadniać misiaczku.
Argument "Jeśli odważyłeś się krytykować, to zrób to lepiej" jest najbardziej idiotycznym argumentem w historii internetu.
AhTenAndy napisał/a:
Nie pozdrawiam.
No teraz to mi pojechałeś, naprawdę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów