Wiem, że mało sadystyczne, ale mała zajebista jest!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
No to czekam na pierwszego, który napisze "ruchałbym"
eee... nie.. : ) za wcześnie na śpiew...
Brała udział w eliminacjach na małą secnę na Rawie 2013, jej tatuś zapierdolił elegancki podkład (szkoda tylko, że takiego bluesowago kwadrata w pogrzebowym tempie), ona zaśpiewała chujowo. I takie są fakty. No, ale internet uwielbia takie historie. W jej wieku przecież każdy znas napierdalał analogowo mrówki patykiem.
Mimo wszystko, jest to bardzo tani chwyt, żeby się dostać na scenę.
Brała udział w eliminacjach na małą secnę na Rawie 2013, jej tatuś zapierdolił elegancki podkład (szkoda tylko, że takiego bluesowago kwadrata w pogrzebowym tempie), ona zaśpiewała chujowo. I takie są fakty. No, ale internet uwielbia takie historie. W jej wieku przecież każdy znas napierdalał analogowo mrówki patykiem.
Mimo wszystko, jest to bardzo tani chwyt, żeby się dostać na scenę.
@up nie pierdol, mała daje radę.
Ładnie śpiewa ale i tak jakiś zjeb topiący lalki barbie w basenie dostanie więcej piw.
Vinterlandet napisał/a:
@DarthSatanus
Jesteś popierdolony. Mam nadzieję, że to był żart, bo są kurwa pewne granice.
Przez takich jak ty ten portal upada coraz niżej i niżej i niżej...a tle stron gdzie mógłbyś umieszczać takie coś
Vinterlandet napisał/a:
@DarthSatanus
Jesteś popierdolony. Mam nadzieję, że to był żart, bo są kurwa pewne granice.
Karolciu może ci kredki wypadły z piórnika? Wes indz ztont
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów