A więc zastanawiałem się czemu zasięg mojego dzyndzla od Bloototh jest taki chujowy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nieźle
Wychujali cię!
Zasięg twojego dzyndzla powiadasz...
Bluetooth typu "z alledrogo za 10zł z przesyłką".
Ale i tak jesteś w lepszej sytuacji niż nabywca tego dysku przenośnego:
albo tej karty sieciowej:
Ale i tak jesteś w lepszej sytuacji niż nabywca tego dysku przenośnego:
albo tej karty sieciowej:
zadziwiające jak dużo pracy włożył producent w opakowanie poskąpiwszy 10 cm drutu.
To plastik nie przewodzi prądu?
"producent" - zbyt górnolotne słowo
Bluetooth najczęsciej popularny w klasie drugiej czyli zasięg do 10m czyli nawet jakbys domontował sobie jakąś antene satelitarną to i tak bedziesz miał 10metrów poprostu taki śmieszny gadzecik masz
Zamawiacie przedmioty od chujowych sprzedawców a potem płacz że zostaliście oszukani. Ja na allegro kupuje rzeczy od paru lat i nigdy w życiu mi się takie coś nie przytrafiło, bo nie kupuje rzeczy które są 50% "tańsze".
Nie rozumiem o co się rozchodzi... Pracowałem 2 lata w firmie, która przywoziła i handlowała tym gównem na alledrogo. Złoty interes, kilka kont sprzedawców, tysiąc paczek dziennie. Rzuć na rynek coś 50% tańszego, albo napisz "promocja" i gówno praktycznie samo znika z magazynów. Owszem czasem zdarzały się ciekawe rzeczy, ale tylko pierwsza dostawa, następne już okrojone. Taki niemiec czy Anglik by tego nie kupił, a że nas Polaków można jebać na każdym kroku, to biznesowcy to wykorzystują, dlaczego nie, skoro ich jebie Państwo na podatkach to oni jebią szarego człowieka.
Mam dokładnie takie samo gówno z tym, że u mnie napisane jest jeszcze "up to 130m range".
Teraz już wiem dlaczego nie wybuchło.
Teraz już wiem dlaczego nie wybuchło.
Miec przed ryjem na zdjeciu napis "Bluetooth", tytul napisac poprawnie a w temacie jebnac "Bloototh" bezcenne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów