📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
W chinach każde wyjście do centrum handlowego może być przygodą jak w Indiana Jones. Pewnie stawał na liniach między kafelkami więc uruchomił pułapkę.
-Ernest Hemingway
Sugerujecie morderstwo? Myślę, że wypadek- widać miejsce w którym podłoga się zawali...
I myk do piekła
Kurwa te ichniejsze schody to spod ręki tego samego majstra chyba wychodzą.
Tez bym sie załamał, wcięło mu nowa zmywarkę, pewnie jeszcze na gwarancji.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Kurwa, chyba kreskówek nie oglądała. Od razu było widać, że coś z tą płytką jest nie tak.
spokojnie, wyjdzie z drugiej strony na górze, widzialem na discovery.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów