📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie byłem w tym czasie w klubie jak była ta akcja ale często chodze na tą impreze.. powiem że jedna z najlepszych na podchalu... ten gościu co oberwał w łep w 20s to właściciel hehe... ochrona jest ogólnie w porządku nigdy nie widziałem jak robili krzywe jazdy ale wiem jedno że się nie pierdolą... w każdym bądź razie rok temu spalili ochroniażowi tam auto... acha miejscowośc w której się ta Sigma znajduje to Lipnica Wielka koło Jabłonki pozdro
To obijanie gościa przez ochronę skojarzyło mi się z tym filmikiem. Jak co to można przewinąć do około 3:10.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów