📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ciekawe jak inteligentnie się w sądzie będą tłumaczyć za pobicie tych ludzi?? Dlatego mam jakiś dziwny opór psychiczny przed takimi imprezami bo nie spodobasz się jakiejś szmacie i potem honorowo dostajesz oklep od 10 typa bo przecież oni mają prawo bić ludzi. To jest bandytyzm a nie ochranianie dyskoteki. Przyjdź do klubu z laską która się spodoba ochroniarzowi i masz gwarantowane wpierdol.
Tia.
było ich kilkunastu, obrzucali klub kamieniami, atakowali innych bawiących się w klubie, zranili właściciela. Jak dla mnie wystarczający powód by dorwać i okopać. Ten filmik przedstawia samą końcówkę zdarzenia, gdzie interweniują ochroniarze a większość kozaków zwiała.
Dobrze tak śmieciowi.
było ich kilkunastu, obrzucali klub kamieniami, atakowali innych bawiących się w klubie, zranili właściciela. Jak dla mnie wystarczający powód by dorwać i okopać. Ten filmik przedstawia samą końcówkę zdarzenia, gdzie interweniują ochroniarze a większość kozaków zwiała.
Dobrze tak śmieciowi.
[img:9f0f1d2706]http://3szydercow.blox.pl/resource/porwity_hooligans.jpg[/img:9f0f1d2706]
Kurwa, wiedziałem, że kiedyś podrosną.
Kurwa, wiedziałem, że kiedyś podrosną.
Sigma powinna zmienic banner reklamowy, na cos w stylu:
Latwe suki, mocny wpierdol xD
No i co z tego ze obrzucali kamieniami czy zranili wlasciciela, chyba czlowieku nie byles na pozadnej imprezie, ochrona lokalu jest zeby zapobiegac, nie udalo sie oklep => policja i dziekuje, a nie butowanie czlowieka do nieprzytomnosci.
Ochroniarze dziela sie na dwa typy, dobrych i złych. Tutaj przyklad jest akurat idiotów
Latwe suki, mocny wpierdol xD
No i co z tego ze obrzucali kamieniami czy zranili wlasciciela, chyba czlowieku nie byles na pozadnej imprezie, ochrona lokalu jest zeby zapobiegac, nie udalo sie oklep => policja i dziekuje, a nie butowanie czlowieka do nieprzytomnosci.
Ochroniarze dziela sie na dwa typy, dobrych i złych. Tutaj przyklad jest akurat idiotów
Ten 'klub' to chyba gdzieś w lesie, ale spoko nie macie się co martwić o ofiary Andrzeja - tam na końcu filmiku chyba widać karetkę w tle Także to był taki wpierdol kontrolowany.
jak sie idzie na dyskoteke, zwlaszcza wiejska (ale w miastach jest niewiele lepiej) to trzeba sie liczyc, ze jak sie wchodzi na ring mozna dostac po ryju.
Ten koloeś w 20 s tym miss hitem przegrał swoje zęby. Cóż, bywa.
Walić chama! JP! JP! JP! Gangsta, gangsta!
irish napisał/a:
takie ochroniarskie kurwy to tylko pojedynczo wyłapywać, pakować do bagażnika i do lasu, chyba że w grupie stoją bez świadków to uzi można wyciągnąć i wyciąć bydło.
haha nie usraj sie jednostrzalowcu
Prawidłowo.
Jeśli ktoś dostaje "superbohatera" po alko to już jego sprawa.
Przynajmniej ludzie, ktorzy przyszli tam tylko dla zabawy mogą się bawić.
A taki nawalony lub naćpany natręt podchodzi i robi dym albo się narzuca.
Osobiście wolę, żeby ochrona była taka niż jakby mieli "nieśmiertelni superbohaterowie" wchodzic na głowę.
Jeśli ktoś dostaje "superbohatera" po alko to już jego sprawa.
Przynajmniej ludzie, ktorzy przyszli tam tylko dla zabawy mogą się bawić.
A taki nawalony lub naćpany natręt podchodzi i robi dym albo się narzuca.
Osobiście wolę, żeby ochrona była taka niż jakby mieli "nieśmiertelni superbohaterowie" wchodzic na głowę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów