📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
no przecież tam andrzej ich wkur^%a - pod koniec wiadomo : )
Tacy ochroniarze z reguły są zwykłymi chamami z bramy wyciągniętymi, nieżadko po wyrokach
U nas czasem to inaczej wygląda, ochroniarze wpierdol dostają xD
U nas czasem to inaczej wygląda, ochroniarze wpierdol dostają xD
irish napisał/a:
takie ochroniarskie kurwy to tylko pojedynczo wyłapywać, pakować do bagażnika i do lasu, chyba że w grupie stoją bez świadków to uzi można wyciągnąć i wyciąć bydło.
Uzi, Uzi, Uzi...
ale wiocha..
czy to ten klub? bo jeżeli tak to się nie dziwię
długie ale chyba warto!
Uwaga nie ma bijatyk!
długie ale chyba warto!
Uwaga nie ma bijatyk!
co wy pierdolicie na tych ochroniarzy... a widzicie, że ten cwaniak, który jest kopany na koniec, to w 0:20 wyskakuje do typa i chce mu jebnąć jak ten jest odwrócony? jak gra nie fair to niech teraz leży i ginie! bardzo ładnie go okopał ten kark. to go nauczy wyskakiwać do ludzi w cztery oczy, a nie z piąchami od tyłu.
Ale wali 100% wiochą jakiś filmik z wiejskiej imprezy na sadolu ? po co takie gówno dajecie..
BTW. z tego co zrozumialem to na tym filmiku wszyscy sie znaja.. nie ma to jak wszystkie wiesniaki wieczorem na baletach
haha dobre
BTW. z tego co zrozumialem to na tym filmiku wszyscy sie znaja.. nie ma to jak wszystkie wiesniaki wieczorem na baletach
faba napisał/a:
czy to ten klub? bo jeżeli tak to się nie dziwię
długie ale chyba warto!
haha dobre
Oskarek napisał/a:
no i gdzie te bijatyki @faba? po chuj to miałem oglądać?
a po co bijatyki, gdzie jest napisane Oskarek że mają być bijatyki
Eh... ochroniarz (nie wszyscy) to taka skretyniała kup mięcha... duże to i szerkoie bo wpieprza te swoje odżywki czy co tam... Ale to mnie rozbroiło tłucze go tłucze :/
Jak jakieś kozaki obiją kilku bramkarzy to szacun we wsi, ale jak im nie pójdzie i sami dostaną konkretny wpierdol (patrz filmik) to płacz i zgrzytanie zębów, szacun wtedy we wsi mniejszy ale chociaż wydymili , nie?!
eSeMGie napisał/a:
Ale wali 100% wiochą jakiś filmik z wiejskiej imprezy na sadolu ? po co takie gówno dajecie..
To fajne imprezy macie w tej Warszawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów