Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dostanie wp🤬l od matki i za kare bedzie spał z ojcem cały tydzień!
Kompaktowa trójka raczej dedykowana była paniom, więc nie wiem skąd pewność, że to "on" jechał

patrząc po tytule bałem się, że kolejny temat dla "znawców"
W tym stawie jest właśnie miejsce dla kompaktówek...
czy rowie jeden h🤬j;d
czy rowie jeden h🤬j;d

Ale gnoju narobił na drodze, ciekawe czy posprzątał po sobie.
tranzystor napisał/a:
Kompaktowa trójka raczej dedykowana była paniom, więc nie wiem skąd pewność, że to "on" jechał
![]()
Celowe wejście bokiem w zakręt - zwykle facet
Poślizg nieplanowany - zwykle kobieta
Różnica jest taka że facet choć robił by taka głupotę to z obu sytuacji prawdopodobnie wyprowadził by auto na prostą.
Kobieta?
Ni c🤬ja.
A myślałem, że compact już gorzej wyglądać nie może. Chociaż w tym błocie nabiera stylu.

wg mnie kompakt to zajebiste auto. ale może się nie znam. mała masa, całkiem mocny silnik ... dla mnie bomba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie