Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to w nocy i przy pustych ulicach nie trzeba przestrzegać przepisów ruchu? Dodatkowo chuj normalnych ludzi to obchodzi, że ten pan nie ma gdzie driftować...
@gwindak
jesteś przyjebany jak papa do dachu
Leszczyku już teraz wiem z kim mam do czynienia. Mało warty, bez pieniedzy, bez przyszłości, chyba że tata rzuci. Typowy wsiór z pod wawy.
tak sobie codziennie rano powtarzasz gdy patrzysz w lustro?
wzruszyła mnie twoja historia
@gwindak
tak sobie codziennie rano powtarzasz gdy patrzysz w lustro?
wzruszyła mnie twoja historia
Wieśniaku powtarzam ci że to co robisz jest złe. W twoich genach jest zakodowane coś innego i nie nauczę cie tego i nawet twój Tata cie nie nauczy. Po prostu jesteście genetycznie zjebani. Modlę się do Boga żeby spotkać takich zjebów jak was na drodze. Kosa w żebra obiecana.
Idąc Twoim tokiem myślenia, skoro u mnie w mieście nie mam strzelnicy, w ramach popisania się umiejętnościami wyjdę postrzelać na ulice. Będzie to dobry apel o budowę strzelnicy na mieście
Raczej pokaz totalnego dysmózgowia i kolejny dowód na to, że bezmyślny buc w starej bem'ce zawsze będzie bezmyślnym bucem.
... i wcale się nie mylą.
Dla takich ludzi to tylko pavulon x2 dla pewności.
Szkoda że nie widać rejestracji żeby udupić tego ciecia za kierownicą ale dla chcącego nic... wystarczy przejrzeć monitoring ze stacji benzynowej, policja na pewno rozpozna że to z ich miasta, stację też znajdą a wtedy się już dojdzie do tego co to za zjeb prowadził.
Na koniec życzę rozjebania się na pierwszym drzewie (byle nie na latarni bo za jej naprawę jeszcze będziemy przez takiego cwela płacić wszyscy jako podatnicy jak zdechnie w wypadku).
Przestań człowieku, jesteś śmieszny na maxa. Żeby przy takiej prędkości postawić auto bokiem trzeba mieć jaja wielkości arbuzów. Nigdy pewnie nie latałeś bokiem to nie zrozumiesz, nie zrozumiesz też jak łatwo można to pokochać. Jak Cię tak ten filmik boli to spieprzaj do ogródka kosić trawę swoim czerwonym v8, bo może to max Twoich umiejętności Nie pozdrawiam. ^^
Przestań człowieku, jesteś śmieszny na maxa. Żeby przy takiej prędkości postawić auto bokiem trzeba mieć jaja wielkości arbuzów. Nigdy pewnie nie latałeś bokiem to nie zrozumiesz, nie zrozumiesz też jak łatwo można to pokochać. Jak Cię tak ten filmik boli to spieprzaj do ogródka kosić trawę swoim czerwonym v8, bo może to max Twoich umiejętności Nie pozdrawiam. ^^
Ja v8 nie mam, ale ponad 200 konne r6 w e36 tak. I wciąż uważam, że typ z filmiku jest maksymalnym kretynem i przez takich jak on naprawdę dobre i dające mnóstwo frajdy z jazdy auta mają zjebaną opinię wśród ogółu (nie to, żeby mnie to jakoś bardzo ruszało).
Wszyscy na sadisticu jezdza w 100 procentach wg przepisow ,nie kradna oprogramowania filmow i nnie wala konia ,moze czas na sadistic zlot pod kosciolem .
Nadgarstki polamane .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów