Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez takie akcje zamykają tory. Bo mają was za idiotów z BMW, którzy są niebezpieczni.
PatrykRR napisał/a:
Raczej pokaz totalnego dysmózgowia i kolejny dowód na to, że bezmyślny buc w starej bem'ce zawsze będzie bezmyślnym bucem.
roger007 napisał/a:
Przez takie akcje zamykają tory. Bo mają was za idiotów z BMW, którzy są niebezpieczni.
... i wcale się nie mylą.
Dla takich ludzi to tylko pavulon x2 dla pewności.
Szkoda że nie widać rejestracji żeby udupić tego ciecia za kierownicą ale dla chcącego nic... wystarczy przejrzeć monitoring ze stacji benzynowej, policja na pewno rozpozna że to z ich miasta, stację też znajdą a wtedy się już dojdzie do tego co to za zjeb prowadził.
Na koniec życzę rozjebania się na pierwszym drzewie (byle nie na latarni bo za jej naprawę jeszcze będziemy przez takiego cwela płacić wszyscy jako podatnicy jak zdechnie w wypadku).
PatrykRR napisał/a:
bocian87
nie zesraj się przypadkiem
Co biedaku umysłowy, uraziło to że ktoś nie pochwala i nie aprobuje narażania innych uczestników ruchu na utratę zdrowia lub życia... oj oj oj jak mi przykro, leć i poskarż się mamie i przy okazji wymień sobie postojówkę z tyłu
Jeszcze jedno - może idąc tropem tego że ma to być "apel o nie zamykanie torów" zróbmy apel o dostęp do broni palnej poprzez odstrzelenie paru niewinnych ludzi na ulicy, przecież to identyczna analogia.
Przepisów tyle złamał, że chyba policja jakby go złapała, to nie wiedzieliby co z nim zrobić (no chyba, że można zabrać prawko na 150 lat).
Przypadkiem kliknąłem na piwo w tym temacie, da się anulować?
Pedalska muzyka, pedalskie BMW w gazie
na paliwo do V8 miał ale na żarówkę juz nie?
Niech jedzie tym trupem na jakiś marketowy parking jak już nie może się powstrzymać. Kwestia czasu i w coś pierdolnie, albo mu lampa przy drodze zrobi na złość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów