📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ehh... przyznam, że już bierze mnie lekka kurwica od tego hejtu na BMW to kurwa jest żałosne chciałbym zobaczyć jak i czym jeżdżą ci co tak hejtują i czy w ogóle mieli okazję prowadzić kiedyś jakieś BMW bo jeśli nie prowadzili i tak jebią na tą markę i na ich wszystkich właścicieli to myślę, że muszą mieć coś nie tak z czapką. W ogóle nie rozumiem po co jebać na jakikolwiek samochód i na jakąkolwiek markę dla mnie VW BMW czy Audi są zajebistymi samochodami... jeździłem wszystkimi z tych wymienionych i muszę powiedzieć, że BMW jeździło mi się najlepiej... ci, którzy mówią, że WSZYSCY jeżdżący BMW to buraki niech zdechną w wielkiej agonii Pozdrowionka pojeby.
A najbardziej godne politowania jest to jak chujowo policja zmontowała to niby "zepsucie" się Beemki co by sie podbudować po tym jak nie dali rady 15-latkowi swoimi niby "lepszymi" samochodami.
boratw201 napisał/a:
Dzieci na sadolu. To nie marki tylko firmy tuningowe.
Teraz te dzieci to same kur**a nieuki , tak leniwe że nawet na necie nie sprawdzi co to jest. Byle se posta napisać.
Kolego bo chyba do mnie pijesz,jak jezdziłem M power z BMW i AMG od Mercedesa to jeszcze wielu z was dopiero marzyło o rowerze,więc wiem co to auto seryjne i fabryczny tuner tych aut.Jak masz kłopoty czytania ze zrozumieniem to zmień forum na takie które będzie na poziomie twojej inteligencji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów