📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
2:52 - O Kurwa :-O
Na sadistic'u cała prawda !!!
Stara bejca a omija kolce lepiej niż nowy camaro ...
BMW świetne auta, najlepsze zestrojenie w tej cenie. Minusem tego zestrojenia jest prowokowanie ludzi jeżdżących BMW do wykorzystania auta na maksa.
BMW świetne auta, najlepsze zestrojenie w tej cenie. Minusem tego zestrojenia jest prowokowanie ludzi jeżdżących BMW do wykorzystania auta na maksa.
Hamburgery akurat robią ostatnio całkiem fajne i niezłe fury, przede wszystkim nie poszli na chujową minimalizację i nie robią gównianych turbodoładowanych silników po 1,2 litra które rozpierdolą się po 100tys km, tylko normalne, duże wolnossące. I za to hameryka ma u mnie plus w samochodach.
@lukaszdzi na chuj mi V8 i 300 km jak z tyłu resory,jak w nowym cmaro.Technologia niemiecka opakowane w amerykańskie nadwozia to by był kurwa bryczki.A tak tandetne plastikowe,kiepsko spasowane i trzeszczące środki,chujowe rozpierdalające się zawieszenia i silniki chlające paliwo jak smoki,wiem bo mam amerykańca i moge się wypowiadać.
@lukaszdzi
Wymień mi te fajne i niezłe fury, każdy niemiec/japoniec o podobnej mocy objechałby Cię jak by chciał.
No niestety takie sa realia.
Wymień mi te fajne i niezłe fury, każdy niemiec/japoniec o podobnej mocy objechałby Cię jak by chciał.
No niestety takie sa realia.
a ja pospamuje
III maja 2014r. Toruń Moto Park "Majówka z BMW" namiot, grill i wóda no i oczywiście bety w każdym wydaniu i formie
III maja 2014r. Toruń Moto Park "Majówka z BMW" namiot, grill i wóda no i oczywiście bety w każdym wydaniu i formie
BMW - najgorsze auta z idiotami za kierownicą. Bryka Młodego Wieśniaka, tylko sobie jeszcze rozrzutnik podczepić i można po polu jeździć. AMG, Brabus i Lorinser, a nie jakieś tam MPower !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów