18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Murzyn 2010-08-31, 9:34 2
revans64 są inne definicje BMW...Bokiem Można Wszędzie, Będziesz Mógł Wszystko, a definicję z Twojego komentarza stosują ludzie których na BMW nie stać...
Zgłoś
lesiot 2010-08-31, 11:24 1
Murzyn napisał/a:

a definicję z Twojego komentarza stosują ludzie których na BMW nie stać...

Na 15-20 letnią styraną, zaniedbana landarę... jaja chyba sobie robisz, nie chodzi o kasę, ale kto takie gówno dziś by chciał... przecież to swojej ceny nie jest warte. Stać czy nie stać, tylko ułom kupi takiego strucla. Kupno tak starego styranego, samochodu nie ma uzasadnienia ani ekonomicznego, ani tym bardziej technicznego... to się do wożenia kartofli na targ nadaje.
Zgłoś
zdzisiek89 2010-08-31, 12:21 2
Napewno go poobijało,wystarczy że przy 30-40 na godzine walniesz i kilka dni z siniakami gwarantowane...
Co do BMW nawet te sprzed 18-20 lat to zaaajebiste samochody...
Nie wiem tylko co jest podłożem psycho-społecznym tego że 3/4 właścicieli bmw to buraki w dresach którzy wpieprzają lampy od leksusów i wieśniackie alufelgi za 100 zeta,pierdolną czarną folie na szybę i jeżdzą podjarani jakby im jennifer lopez pałę ciągneła, za każdym razem prz odpalaniu wpierdalają gaz do dechy żeby każdy ich usłyszał, naprawde takie zajebiste samochody a w nich w przeważającej ilości banda debili.
Zgłoś
b................o 2010-08-31, 14:55
bula1946 napisał/a:

@boocheno
to ciebie kurwa musieli przez przypadek zrobic ze lapiesz bulwersa i sie dopierdalasz do nie znajomego czlowieka .. wez ogarnij chlopcze

I kto to mówi, my się raczej tez nie znamy więc chuj ci do tego.
Zgłoś
yadam 2010-08-31, 15:40
zaparkowal i wysiadl co w tym dziwnego?
Zgłoś
A................0 2010-08-31, 16:16 3
lesiot napisał/a:

Na 15-20 letnią styraną, zaniedbana landarę... jaja chyba sobie robisz, nie chodzi o kasę, ale kto takie gówno dziś by chciał... przecież to swojej ceny nie jest warte. Stać czy nie stać, tylko ułom kupi takiego strucla. Kupno tak starego styranego, samochodu nie ma uzasadnienia ani ekonomicznego, ani tym bardziej technicznego... to się do wożenia kartofli na targ nadaje.

To masz pojęcie chłopie. Taka 15 czy 20 letnia beta jest lepsza od nie jednego młodszego auta. Ostatnio jechałem znajomego e34. Po prostu piorunujący samochód. W środku cichutko, zawieszenia nie słychać, trzyma się drogi jak przylepiona, żwawy motor, żadne plastiki nie trzeszczą. Taką bejce kupisz już za 5k. A w paroletniej dacii z 2005 roku (więcej jak 10k) słychać już wybite amortyzatory, plastiki trzeszczą a na każdym zakręcie się przechyla jak łódź podczas sztormu. Ewidentnie widać tutaj Twoją zazdrość i zawiść. Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...
Zgłoś
Murzyn 2010-08-31, 16:25 1
Adamo'90 napisał/a:

To masz pojęcie chłopie. Taka 15 czy 20 letnia beta jest lepsza od nie jednego młodszego auta. Ostatnio jechałem znajomego e34. Po prostu piorunujący samochód. W środku cichutko, zawieszenia nie słychać, trzyma się drogi jak przylepiona, żwawy motor, żadne plastiki nie trzeszczą. Taką bejce kupisz już za 5k. A w paroletniej dacii z 2005 roku (więcej jak 10k) słychać już wybite amortyzatory, plastiki trzeszczą a na każdym zakręcie się przechyla jak łódź podczas sztormu. Ewidentnie widać tutaj Twoją zazdrość i zawiść. Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...

To chciałem napisać. Dzięki, że tak to ująłeś. Stawiam piwo
Zgłoś
b................o 2010-08-31, 17:42
Cytat:

Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...

nie zapomnij kupić kasku...
Zgłoś
A................0 2010-08-31, 19:36 1
boocheno napisał/a:

nie zapomnij kupić kasku...

A czy jak chcę przesiąść się do BMW, to od razu znaczy że będę zap... jak głupi? To jest właśnie taki stereotyp... Nie, nie będę - chcę się przesiąść, bo są to bezpieczne, przestrzenne, wielkie i świetne auta.
Zgłoś
nieudacznik 2010-08-31, 20:33
pocieszne, nie kazdy potrafi z tylnym napedem jezdzic... i w ogole jezdzic...
Zgłoś
jurgus 2010-08-31, 21:45 2
@Boocheno

Widzę że jesteś troszeczkę niedorozwinięty i każdego zaczepiasz bo na odległość każdy może kozaczyć .
Nawet taki pojeb jak ty.
Zgłoś
SadystyczneBydle 2010-09-01, 0:07
jak to dobrze, że kamerzysta natychmiast pomógł poszkodowanemu
Zgłoś
crazY01 2010-09-01, 0:07
kurwa.. gosc typowo bez pasow.. szkoda ze sobie nosa nie rozkurwil..

KARMA musi byc
Zgłoś
kichu666 2010-09-01, 0:12
Ten dźwięk gdy ta zardzewiała puszka z jakimś wieśniakiem jebła o drzewo jest taki sadystycznie wspaniały, można się nim delektować cały dzień. Coś wspaniałego
Zgłoś
Norbias 2010-09-01, 0:26
A tam Batmobil młodzieży Wiejskiej
A Najbezpieczniejsze są nie niemieckie BMW czy Wieśvageny, a francuskie Renaulty i skandynawskie Saab'y 14 poduszek powietrznych. Takie są realia. Ale jak ktoś ma ambicje na jazde starym autem to jego sprawa. Wole nowsze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem