Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
liczyłem, że zrobi kilka kroków albo chociaż wystrzeli rakietkę w kierunku wojsk ISIS, a on tylko puścił pierda z białego dymu...
no to niemieckiego deceplicona już widzieliście, czas na wybór samochodu dla autobota...
Kia? kiepsko to widzę Optimusie

no to niemieckiego deceplicona już widzieliście, czas na wybór samochodu dla autobota...
Kia? kiepsko to widzę Optimusie

Na filmiku możemy zaobserwować rzadkie zjawisko włączonych kierunkowskazów w BMW

Tafariel napisał/a:
Na filmiku możemy zaobserwować rzadkie zjawisko włączonych kierunkowskazów w BMW
![]()
to są światła awaryjne(używane np po zatrzymaniu przez policję), żaden model BMW nie ma panewki do kierunkowskazów (dzięki temu samochód jest lżejszy i bardziej dynamiczny)
nowynick napisał/a:
żaden model BMW nie ma panewki do kierunkowskazów
K🤬a czego?

Fajne, to niech teraz zrobią takie żeby można było wsiąść i normalnie jechać, to będzie można robić pranki na światłach.
Jeśli jest coś takiego jak gust narodowy to Turcy są go pozbawieni, równie mocno co my.
Ja by to miało bronić przykładowo mojego miasta przed inwazją brudasów, to zdążyli by wszystkich pogw🤬cić zanim by się uzbroiło i zareagowało
Ale jakieś postępy jednak są

K🤬a ale c🤬jnia, dobrze, że mam zwyczaj skakać po filmiku żeby zobaczyć jak się rozwija akcja. Zamiast ponad 3 minut zmarnowałem tylko 15 sekund ale i tak mi szkoda tego czasu.

dostal na to dofinansowanie z UE i nieważne ze nikomu to się nie przyda, a ty zakładasz firme i chcesz prowadzic jakiś lokal usługowy w Polsce i nie dostaniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie