📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
liczyłem, że zrobi kilka kroków albo chociaż wystrzeli rakietkę w kierunku wojsk ISIS, a on tylko puścił pierda z białego dymu...
no to niemieckiego deceplicona już widzieliście, czas na wybór samochodu dla autobota...
Kia? kiepsko to widzę Optimusie
no to niemieckiego deceplicona już widzieliście, czas na wybór samochodu dla autobota...
Kia? kiepsko to widzę Optimusie
Na filmiku możemy zaobserwować rzadkie zjawisko włączonych kierunkowskazów w BMW
to są światła awaryjne(używane np po zatrzymaniu przez policję), żaden model BMW nie ma panewki do kierunkowskazów (dzięki temu samochód jest lżejszy i bardziej dynamiczny)
nowynick napisał/a:
żaden model BMW nie ma panewki do kierunkowskazów
Kurwa czego?
Ja by to miało bronić przykładowo mojego miasta przed inwazją brudasów, to zdążyli by wszystkich pogwałcić zanim by się uzbroiło i zareagowało Ale jakieś postępy jednak są
Kurwa ale chujnia, dobrze, że mam zwyczaj skakać po filmiku żeby zobaczyć jak się rozwija akcja. Zamiast ponad 3 minut zmarnowałem tylko 15 sekund ale i tak mi szkoda tego czasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów