📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
ja też kupię sobie wieśvagena w cenie merca (ałdi) jak mi silnik w hondzie padnie. będę reprezentantem debili, będę z przepisową prędkością jeździł i włączał kierunkowskazy
wiedziałem że będzie ból dupy właścicieli BMW
z BMW jest jak z adidasami, statystycznie najwięcej idiotów posiada tę markę
Powiem tak sam mam BMW i to prawda dużo debili jeździ tym pojazdem (mam nadzieję że nie jestem jednym z nich, jak na razie nie zajeżdżam nikomu drogi ani nie wyskakuje z nożem). Nie będę się sprzeczał z wami
Ja myślałem, że BMW jest od zapierdalania a nie od stawania na autostradzie. Debil.
Kaskaderdx10 napisał/a:
wyczuwam młodego gniewnego właściciela BMW
IQ kamienia, tak bardzo prawilnie
tak jak ciebie mnie tez nie stac na normalny samochod jak bmw i musze sie tluc plebsowozem
qbsol napisał/a:
Skad wiesz z jaka on jechal predkoscia ? Moze dawal do pierca i jechal 150
ciezarowki moga jechac max 90 a on jedzie moze 10 wiecej niz one
Pess09 napisał/a:
Jak nie popełnił wykroczenia skoro zatrzymał się na autostradzie...
Włączył awaryjne
Całkiem niedawno miałem identyczną sytuację ale na szczęście bez kolizji, kierowca Audi Q7 zachował się identycznie. A dziś kiedy prowadziłem samochód po dość wąskiej, mokrej drodze to na zakręcie wymijałem się z jakimś małym, starym hatchbackiem. Zmieniłem światła, ładnie zbliżyłem się do pobocza, szybko nie jechałem, wzorowe zachowanie z mojej strony a ten burak w ostatniej chwili celowo oślepił mnie długimi... Skąd się biorą tacy kierowcy?
glowa0191 napisał/a:
jesteście smieszni , burak pierdolony blokowal prawy pas na zlosc bo chcial sie popisac an youtubie jak zapierdalal koleszka w czarnej bawarce. Dobrze zrobil , tez bym wyszedl i mu wypierdolil za takie chamstwo.
Może źle zrozumiałem... ale czy Ty bronisz tego gościa z bmw? Następnym razem wytęż swoje moce nieco bardziej, bo cieżko zrozumiec co piszesz. Ludzie cisnący kierowce bmw są śmieszni, ale to ten ktory zablokował prawy pas jest burakiem pierdolonym. To jak wkońcu? Kto chcial sie popisać na jutubie? Czemu kierowca mialby sie popisywac tym jak jeździ ktos inny? W końcu komu byś wpierdolił? Pajacowi, ktory grzeje, bo tak mu sie podoba, a potem stwarza niebezpieczeństwo na ulicy? Czy moze tak jak kierowca bmki takbys wpierdolił, że by Cie na miejscu nie było po kilku sekundach?
nanab napisał/a:
tak jak ciebie mnie tez nie stac na normalny samochod jak bmw i musze sie tluc plebsowozem
ciezarowki moga jechac max 90 a on jedzie moze 10 wiecej niz one
Włączył awaryjne
Prosze państwa oto ekspert polsatu. W oczach ma fotoradar, w dupie kodeks drogowy, a z chujem na głowy sie zamienił.
Jak blokował lewy pas to się należało chujowi a na miejscu policji jeszcze bym mandat temu od kamerki wystawił - wyraźnie widać że blokuje lewy pas na nagraniu a ta kurwa od kamerki miała miejsce żeby zjechać...
Alexx1221 napisał/a:
ej weźcie się odpierdolcie od BMW pojeby dobra?
Ssij penciaka i wyjmij nogawki od dresu ze skarpetek
pozdrawiam właściciel rdzewiejącego Mercedesa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów