📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
jeśli weźmie się KM tej bemki i podzieli przez 100 to wynikiem będzie IQ kierowcy
na pewno zaraz ktoś napisze że to było BMW więc taka akcja to nic dziwnego
a potem jakiś debil napisze żeby sie odpierdolić od BMW
jak można sie odpierdolić od BMW skoro ich kierowcy odpierdalają takie akcje? jebane buraki
a potem jakiś debil napisze żeby sie odpierdolić od BMW
jak można sie odpierdolić od BMW skoro ich kierowcy odpierdalają takie akcje? jebane buraki
Rozumiem że ten wolniejszy blokował BMW na lewym pasie ale skoro już wyprzedzał ciężarówki to mógł se podarować to poganianie. Podsumowując chuj chodzi typowi z BMW ?
Pan powinien dostać wpierdol po kolei od każdego kto przez niego musiał się zatrzymać.
Bo niektórzy mają najebane w głowie i nie rozumieją że jak ktoś wyprzedza na autostradzie powiedzmy te 150 to nie ma obowiązku hamować do 90 wjeżdżać między tiry żeby dać dla takiego zjeba się wyprzedzić bo on musi zapierdalać 200. Kończysz wyprzedzać to zjeżdżasz.
Bo niektórzy mają najebane w głowie i nie rozumieją że jak ktoś wyprzedza na autostradzie powiedzmy te 150 to nie ma obowiązku hamować do 90 wjeżdżać między tiry żeby dać dla takiego zjeba się wyprzedzić bo on musi zapierdalać 200. Kończysz wyprzedzać to zjeżdżasz.
@SQT Chodzi mu o to, żeby inni chodzili piechotą
Bez Mózgu Wcale
Jebany kurwa skurwiel, jaki pierdolony kurwa skurwiały ćwok niedojebany, krew mnie zalewa jak widzę takich bezmózgich skurwysynów, mam ból dupy kurwa taki, że nawet maść mi nie pomoże.
Jeszcze nie miałem takiej akcji, ale kurwa kusi mnie kupić golfa za 1000zł, opłacić ubezpieczenie na miesiąc, zainwestować w kamerkę i polować na jakiegoś skurwysyna. Oczywiście nie wymuszając takiej sytuacji, ale po prostu trzymać kciuki, a jak w końcu się trafi i taki cwaniak nową bryką mi wyjedzie przed maskę i zacznie hamować na złość, to nic tylko dodam gazu i kurwa się zdziwi jak będzie miała skasowany tył.
I niech się pluje, i niech się drze. A ja tylko się będę frajerowi śmiał w twarz i pytał czy ma długopis pożyczyć, bo musimy oświadczenie spisać. A potem w piździe będę miał lawetę. Zostawię auto i pójdę z buta.
Jeszcze nie miałem takiej akcji, ale kurwa kusi mnie kupić golfa za 1000zł, opłacić ubezpieczenie na miesiąc, zainwestować w kamerkę i polować na jakiegoś skurwysyna. Oczywiście nie wymuszając takiej sytuacji, ale po prostu trzymać kciuki, a jak w końcu się trafi i taki cwaniak nową bryką mi wyjedzie przed maskę i zacznie hamować na złość, to nic tylko dodam gazu i kurwa się zdziwi jak będzie miała skasowany tył.
I niech się pluje, i niech się drze. A ja tylko się będę frajerowi śmiał w twarz i pytał czy ma długopis pożyczyć, bo musimy oświadczenie spisać. A potem w piździe będę miał lawetę. Zostawię auto i pójdę z buta.
Jak można być tak kurewsko głupim kurwa.. to jest niesamowite.
Oglądałem w tiwi ten materiał. Policjant na wizji tłumaczył, że muszą ustalić miejsce, czy to prawdziwe nagranie, bo montowane, że nie można niewinnego ukarać itp. Nosz kurwa!!! Jak na dłoni widać blachy, mordę i skutki jego postępowania. Mam nadzieję, ze właściciele ciężarówek i towaru na nich tak w sądzie dopierdolą, że będzie Trabantem po drogach gruntowych jeździł i na kury migał.
Ja pierdole nie popełnił wykroczenia , a kurwa zatrzymując sie na autostradzie i blokowac ruch i stworzyc przy tym kolizje to nie wykroczenie ? , o co tu kurwa chodzi
szymek61 napisał/a:
Nie wiem jak opisać ten debilizm
Ja wiem jak:
"debilizm prawilności w biemdablju"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów