📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mecenaz napisał/a:
Ja pierdole nie popełnił wykroczenia , a kurwa zatrzymując sie na autostradzie i blokowac ruch i stworzyc przy tym kolizje to nie wykroczenie ? , o co tu kurwa chodzi
może jakiś ministra tym jechał albo inny posieł
Powinno to być traktowane jak próba morderstwa i prawko chujowi odebrać na zawsze.
Na chuj zamazane tablice? Ogarnac po tablicach i spuscic porzadny wpierdol.
Po jakości nagrania widzę, że ktoś tu chciał być pierwszym, który wrzuci materiał
BMW- Bolid Młodzieży Wiejskiej
od zawsze wiadziałem że posiadac ze BMW to matoły i buraki o iq gąbki, to jest jedynie kolejne potwierdzenie mojego wniosku.
Do tego ucieczka, co za tuman
kondziovsky napisał/a:
kusi mnie kupić golfa za 1000zł
Mam akurat do sprzedania, w gazie, opchnę za 600, bo stoi od pół roku i nie działa, trzeba zapłon zrobić, a to jakieś dwie stówki
Za jądra i na latarnie!
Martinez1976 napisał/a:
Bez Mózgu Wcale
Ja pierdolę, ale ambitny pocisk wymyśliłeś. Na pewno po przeczytaniu tego nikt już nie kupi BMW.
dlatego trzeba byc zawsze uzbrojonym i wyrywac takie jebane chwasty! Miej zawsze przy sobie jakis dobry i w chuj ostry noz co by takiej kurwie gardlo poderznac albo wbic w bebechy, pale zeby kurwie do pustego lba pierwsza klepke wbic i najlepiej pistolet zeby taka kurwe poprostu odjebac.. i tyle
Przykre jest to, że kierowca ciężarowego Volva też pewno dostanie mandat, bo wjechał w dupę Scanii...
RustyRat napisał/a:
jeśli weźmie się KM tej bemki i podzieli przez 100 to wynikiem będzie IQ kierowcy
ales kurwa wymyslil
alalai napisał/a:
od zawsze wiadziałem że posiadac ze BMW to matoły i buraki o iq gąbki, to jest jedynie kolejne potwierdzenie mojego wniosku.
co nie zmienia faktu ze bety to jedne z najlepszych aut mimo twojego bolu dupy
@Up - zluzuj pizde. domyślam się, że masz bmw i bardzo możliwe, że ty należysz do tych normalnych kierowców, ale jeżeli tak, to zdaj sobie sprawę, że jesteś tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę.
BulaKSSG - dzięki, ale nie. jeszcze mi butla pierdolnie przy uderzeniu. a poza tym chcę rasowego Dresowoza, czyli 1.9 TDI
BulaKSSG - dzięki, ale nie. jeszcze mi butla pierdolnie przy uderzeniu. a poza tym chcę rasowego Dresowoza, czyli 1.9 TDI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów