Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Art. 174
§ 1. Kto sprowadza bezpośrednie niebezpieczeństwo katastrofy w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Dla mnie jest oczywiste, że ten baran takie niebezpieczeństwo sprowadził.
UWAGA, UWAGA, ten kretyn postanowił napisać post pod filmikiem na youtubie!
Nie wiecie jak to było, zanim nagranie się zaczęło i zanim kierowca zaczął wyprzedzać ja już napierdalałem mu długimi ale widać że chciał zgrywać cwaniaka to też musiałem mu pokazać co i jak. A to że tiry nie wyhamowały to już kurwa nie moja wina, w kodeksie jest przypis o zachowaniu odpowiedniej odległości do prędkości.
Pozdrawiam, czekam na wasze miny po wygranej rozprawie
No brak mi słów...
tez mam ochote tak zrobic jak widze taka ciote co po lewym pasie autostrady jedzie 20km/h jak na filmie
wyczuwam młodego gniewnego właściciela BMW
IQ kamienia, tak bardzo prawilnie
Jeśli natmoast chodzi o akcje z filmu....cóż. Pozbawienie wolności na 3 lata, odebranie dożywotnio prawa jazdy i opłacenie z własnej kieszeni wszelkich napraw, wymiany hamulców i opon. Jeśli towar na tirach uległ uszkodzeniu...również kierowca BMW ma za to zapłacić. Do tego kara za zablokowanie autostrady na okreslony czas, pokrycie kosztów sprzątania autostrady oraz pokrycie wszelkich kosztów postępowań. Raz na zawsze by mu sie odechciało buraczenia na drodze. Jebany kurwa drajwer.
Nie mam nic do BMW- to zajebiste auta.
"Policja nie była zainteresowana nagraniem". Dlaczego mnie to nie dziwi? Gdyby się im zaniosło pudełko pączków to szybko by ruszyli tłuste dupy
Widać ujęcie kogoś kto spowodował katastrofę w ruchu lądowym nie liczy się do premii tak bardzo jak suszenie tych co przekroczyli prędkość o 10km/h i łapanie gówniarzy z 0,5g.
Poza tym - jest szansa, że się mundurowi komuś wpływowemu narażą.
Lepiej olać ciepłym moczem i pierdzieć w siedzenie
Powiem szczerze, że bardziej mnie wkurwia postawa milicji niż tego chujka z bmw.
wszystkim krytykom marki anegdota na przemyślenie; tak się składa, że mieszkam już od długich lat w nl, od równie długich lat pracuję dla bmw, sam posiadam kilka aut tej marki, na co dzień też stykam się z innymi posiadaczami bmw. i wiecie co? - nie ma jakiegoś negatywnego image,
Bo Polska to kraj stereotypów. Jak ktoś kupi lepszy samochód, to odrazu złodziej, jak BMW to wieśniak, jak VAG to cebulak itp. Jedynie właścicielom japońców i koreańców się nie obrywa, bo nie ma czego im zazdrościć. Też bywam sporo w Europie zachodniej i też zauważyłem, że nikt nikogo nie ocenia po samochodzie, czy ubiorze. Ale tam przecież lewactwo jest.
Lepiej olać ciepłym moczem i pierdzieć w siedzenie
A po co mają reagować, jak jakiś zdebilały prokurator i tak zaraz go wypuści i uniewinni, jak tego z Sopotu, Bogusia z Warszawy itp.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów