📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem że reszta w komentarzach.. ale jednak nie.. więc piwa nie ma. 0 info, 3 foty... eh
Wizard napisał/a:
myślałem że reszta w komentarzach.. ale jednak nie.. więc piwa nie ma. 0 info, 3 foty... eh
mówisz masz
Drama zu Ostern: Horror-Unfall in Rheinland-Pfalz
Bei einem schweren Verkehrsunfall bei Wöllstein im Landkreis Alzey-Worms sind am Sonntagabend vier Menschen ums Leben gekommen. Das Auto wurde in mehrere Teile zerfetzt
Wöllstein (dapd-rps) - Eine Person wurde mit lebensgefährlichen Verletzungen in die Universitätsklinik Mainz eingeliefert, wie ein Sprecher der Polizei auf dapd-Anfrage sagte. Bei den Toten handele es sich um zwei Frauen im Alter von 29 und 33 Jahren, einen 39-jährigen Mann und dessen zehnjährigen Sohn.
Das mit den fünf Personen besetzte Auto war auf der Bundesstraße 420 nach einer leichten Rechtskurve über die Gegenfahrbahn gefahren und offenbar mit hoher Geschwindigkeit gegen zwei Bäume gerast. Dabei wurde der Pkw auseinandergerissen. Trotz sofort eingeleiteter Rettungsmaßnahmen von Feuerwehr und Rettungsdienst sei für die vier Menschen jede Hilfe zu spät gekommen, erklärte die Polizei.
Zur Bergung der Opfer waren 80 Kräfte von Feuerwehr und Rettungsdienst im Einsatz. Die Bundesstraße war für mehrere Stunden für den Verkehr gesperrt.
d0hn napisał/a:
a gdzie pan kierowca? wyparował ?
wydaje mi się że na pierwszym zdjęciu zmierza w worku do kostnicy
@okar19 to jest Polska i ustawa o eutanazji emerytalnej oraz inne pomysły donka jeszcze nas (Polaków) do końca nie wykończyły, więc wrzucaj materiały po polsku/angielsku/francusku/łacinie/amharsku itd. tylko nie w języku morderców, ok?
Nowe BMW, Chińskie BMW.
dobrze, że poduszki powietrzne zadziałały
Zaraz zaczną się komentarze typu:
EE wyklepie się i będzie jak nówka bezwypadkowy na allekutas i srotomoto
Szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla
Idźcie wszyscy w chuj
EE wyklepie się i będzie jak nówka bezwypadkowy na allekutas i srotomoto
Szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla
Idźcie wszyscy w chuj
A tam takie male drasniecie...kierowca pewnie przezyl pomimo tego ze stracil nogi, rece, tolw itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów