📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KozYoŁ napisał/a:
BMW - Będzie Miał Wypadek.
Bmw - bardzo marny wrak
Bmw - Bardziej mógł wyjebać
Najśmieszniejsze że gość ze środkowego pasa zaczął już zjeżdżać ze swojego pasa żeby ustąpić królowi szos z BMW ale zjeb z BMW zaczął już go wyprzedzać prawym pasem . Wniosek? Nie ustępować w ostatnim momencie debilom z BMW którzy zapierdalają bo to wbrew pozorom jest bardziej ryzykowne niż trzymanie się swojego pasa
Aniafrania napisał/a:
Bmw - bardzo marny wrak
Bmw - Bardziej mógł wyjebać
BMW -chuj w dupę kierowcy
Ładne hamowanie
trza mieć talen by zahaczyć o auto na dwóch pasach i prawie się wjebać w auto na trzecim
Wszyscy up rozlew opini. Proste zjeb do odjebania i tyle
Faktycznie wspólnym mianownikiem kierowców bmw jest niedojebanie mózgowe- bardziej lub mniej widoczne ale zawsze jakieś jest.
@pfefe: to samo miałem wczoraj na s2… jebany ciul z bmw, ja mu na prawy a ten w tym samym czasie na prawy i rura. Wywalił by mi w tył gdybym nie zdążył wrócić na swój pas. Kierowcy bmw to najgorsze śmiecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów