18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
mare30ks 2011-12-31, 11:03 1
podejrzwam ze na urlop jednak wygodniej by sie jechalo bejca niz ryczacym golfem

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
bartula 2011-12-31, 11:54 66
Chuj z wygodą, ważne, że ten człowiek jest mistrzem prostej. Uwielbiam takich, pierwszy od świateł do świateł, przeciąga na dwójce, żeby tylko być pierwszym, rusza z piskiem. Na światłach na ciebie zerka i szuka towarzysza do need for speed po ulicach miasta. Idź pan w chuj. A jeszcze obowiązkowo przeróbki wydechu, żeby kurwa fura pierdziała i zwracała uwagę wiejskich dziewczyn. Już nie wspomnę o przeróbkach wydechu w skuterach. Jedzie takie gówno 40 km/h ale słychać już dwie ulice dalej O_o.
A taki drajwer jak deszcz spadnie, czy nie daj boże śnieg, to jedzie 30 km/h bo nie wie co się dzieje.
Pozdrawiam niegłupich kierowców.

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
lasyk 2011-12-31, 12:40 1
Co on tam kurwa ma? Ustawiam to sobie na dźwięk smsa
Zgłoś
Dradax 2011-12-31, 12:49
Ten silnik z tego co sie orientuje na sucho ma 300 kucyków. W takim leciutkim golfie leci jak strzala ;> I Wiesniak z BMW mial male zdezo.
Zgłoś
takija 2011-12-31, 14:27
ma ktoś inne filmiki z tym autem??

Ale mieli zdziwko

aaaaa.....fajna dziołcha
Zgłoś
czarnyrlz 2011-12-31, 15:21 27
@bartula

Weź skończ swoje gorzkie żale. Prawda jest taka, że ten typ ma Golfa, który ma 300kM tylko po to, żeby startować w takich wyścigach. Sądzę, że na światłach ma każdego w chuju, bo i tak ma lepsze przyśpieszenie niż nie jedna droga fura i nie musi się dowartościowywać wyścigami na światłach z zdezelowanymi BMW. A o modyfikacjach wydechu też trochę poczytaj, to się dowiesz dlaczego ten Golf tak "pierdzi".
Pozdrawiam fanów motoryzacji
Zgłoś
carlos87 2011-12-31, 15:58 22
golf vs lamborgini
Zgłoś
Czekoo 2011-12-31, 16:06 1
@Bartula

Żal dupe ściska, co?
Zgłoś
konskyy 2011-12-31, 16:07 15
lasyk napisał/a:

Co on tam kurwa ma? Ustawiam to sobie na dźwięk smsa

Nikogo to nie obchodzi.
Zgłoś
mikEWrona 2011-12-31, 16:19
co ta bmw kurwa silnika nie ma? co to takie ciche

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
głodny_toster 2011-12-31, 16:22
bartula napisał/a:

Chuj z wygodą, ważne, że ten człowiek jest mistrzem prostej. Uwielbiam takich, pierwszy od świateł do świateł, przeciąga na dwójce, żeby tylko być pierwszym, rusza z piskiem. Na światłach na ciebie zerka i szuka towarzysza do need for speed po ulicach miasta. Idź pan w chuj. A jeszcze obowiązkowo przeróbki wydechu, żeby kurwa fura pierdziała i zwracała uwagę wiejskich dziewczyn. Już nie wspomnę o przeróbkach wydechu w skuterach. Jedzie takie gówno 40 km/h ale słychać już dwie ulice dalej O_o.
A taki drajwer jak deszcz spadnie, czy nie daj boże śnieg, to jedzie 30 km/h bo nie wie co się dzieje.
Pozdrawiam niegłupich kierowców.

Uważaj, bo zaraz znajda się obrońcy uciśnionych kierowców z tekstami "takiś cwany to zapanuj nawet na prostej nad takim silnikiem..."

Nie doczytałem do końca komentarzy...już sie "znaffcy" znaleźli;d
Zgłoś
bartula 2011-12-31, 16:47 17
Już hejty poleciały. Wielkim znawcą motoryzacji i przeróbek technicznych nie jestem (tak jak niektórzy z was). Ale mój komentarz nie miał na celu obrażenia kierowcy golfa, bo pewnie wsadził w ten samochód dużo czasu, kasy i najprawdopodobniej serca. Taka pasja, ok. Nic mi do tego. Bardziej mi chodziło o wyśmianie kozaków w gównianych samochodach, którzy są królami prostej i daleko im do jakiegokolwiek tuningu wewnętrznego, co najwyżej wyjebany spojler + napisy racing na bokach. Tudzież doczepienie napisu GTI na golfach, które GTI niestety nie są. Już nie wspomnę o napisie Blaupunkt lub Pionier na przedniej szybie. Obowiązkowo w każdym Civicu/Golfie/Calibrze musi być zamontowany gaz.
Lubię popatrzeć jak ktoś z niczego zrobi pocisk z 300 końmi pod maską (sam chodzę na pokazy na Bemowie np.), nie lubię patrzeć na wieśniaków w czapce z daszkiem, którzy zachowują się tak jak to opisałem w pierwszym poście.
I jeszcze jedno, co innego mieć potwora pod maską, który faktycznie daje świetny dźwięk, a co innego mieć pierdka z 70 KM z pojebanym wydechem dla "szpanu".
Pozdro

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
michualex 2011-12-31, 17:52
Z golfa to jest tylko kasta i siedzenia.

Jak widzę takie coś to kurwa prosze was. Tak jak milion filmików z maluchami co ścigają się oczywiście z jakim lambo i wygrywają.

Jak dla mnie to podrasowanie samochodu polega na przeróbkach jak najlepszego silnika ale tego co wychodził w serii a nie kurwa jakieś odrzutowe gówno z passata.

Żeby nie było że komuś zazdroszczę to osobiście mam swoje seryjne autko które też pokazuje rogi.
Zgłoś
C................n 2011-12-31, 17:55
Maluch z silnikiem od Hayabusy by wygrał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów