Nierówny pojedynek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
podejrzwam ze na urlop jednak wygodniej by sie jechalo bejca niz ryczacym golfem
Chuj z wygodą, ważne, że ten człowiek jest mistrzem prostej. Uwielbiam takich, pierwszy od świateł do świateł, przeciąga na dwójce, żeby tylko być pierwszym, rusza z piskiem. Na światłach na ciebie zerka i szuka towarzysza do need for speed po ulicach miasta. Idź pan w chuj. A jeszcze obowiązkowo przeróbki wydechu, żeby kurwa fura pierdziała i zwracała uwagę wiejskich dziewczyn. Już nie wspomnę o przeróbkach wydechu w skuterach. Jedzie takie gówno 40 km/h ale słychać już dwie ulice dalej O_o.
A taki drajwer jak deszcz spadnie, czy nie daj boże śnieg, to jedzie 30 km/h bo nie wie co się dzieje.
Pozdrawiam niegłupich kierowców.
A taki drajwer jak deszcz spadnie, czy nie daj boże śnieg, to jedzie 30 km/h bo nie wie co się dzieje.
Weź skończ swoje gorzkie żale. Prawda jest taka, że ten typ ma Golfa, który ma 300kM tylko po to, żeby startować w takich wyścigach. Sądzę, że na światłach ma każdego w chuju, bo i tak ma lepsze przyśpieszenie niż nie jedna droga fura i nie musi się dowartościowywać wyścigami na światłach z zdezelowanymi BMW. A o modyfikacjach wydechu też trochę poczytaj, to się dowiesz dlaczego ten Golf tak "pierdzi".
Pozdrawiam fanów motoryzacji
Weź skończ swoje gorzkie żale. Prawda jest taka, że ten typ ma Golfa, który ma 300kM tylko po to, żeby startować w takich wyścigach. Sądzę, że na światłach ma każdego w chuju, bo i tak ma lepsze przyśpieszenie niż nie jedna droga fura i nie musi się dowartościowywać wyścigami na światłach z zdezelowanymi BMW. A o modyfikacjach wydechu też trochę poczytaj, to się dowiesz dlaczego ten Golf tak "pierdzi".
Pozdrawiam fanów motoryzacji
co ta bmw kurwa silnika nie ma? co to takie ciche
Chuj z wygodą, ważne, że ten człowiek jest mistrzem prostej. Uwielbiam takich, pierwszy od świateł do świateł, przeciąga na dwójce, żeby tylko być pierwszym, rusza z piskiem. Na światłach na ciebie zerka i szuka towarzysza do need for speed po ulicach miasta. Idź pan w chuj. A jeszcze obowiązkowo przeróbki wydechu, żeby kurwa fura pierdziała i zwracała uwagę wiejskich dziewczyn. Już nie wspomnę o przeróbkach wydechu w skuterach. Jedzie takie gówno 40 km/h ale słychać już dwie ulice dalej O_o.
Uważaj, bo zaraz znajda się obrońcy uciśnionych kierowców z tekstami "takiś cwany to zapanuj nawet na prostej nad takim silnikiem..."
Nie doczytałem do końca komentarzy...już sie "znaffcy" znaleźli;d
Już hejty poleciały. Wielkim znawcą motoryzacji i przeróbek technicznych nie jestem (tak jak niektórzy z was). Ale mój komentarz nie miał na celu obrażenia kierowcy golfa, bo pewnie wsadził w ten samochód dużo czasu, kasy i najprawdopodobniej serca. Taka pasja, ok. Nic mi do tego. Bardziej mi chodziło o wyśmianie kozaków w gównianych samochodach, którzy są królami prostej i daleko im do jakiegokolwiek tuningu wewnętrznego, co najwyżej wyjebany spojler + napisy racing na bokach. Tudzież doczepienie napisu GTI na golfach, które GTI niestety nie są. Już nie wspomnę o napisie Blaupunkt lub Pionier na przedniej szybie. Obowiązkowo w każdym Civicu/Golfie/Calibrze musi być zamontowany gaz.
Lubię popatrzeć jak ktoś z niczego zrobi pocisk z 300 końmi pod maską (sam chodzę na pokazy na Bemowie np.), nie lubię patrzeć na wieśniaków w czapce z daszkiem, którzy zachowują się tak jak to opisałem w pierwszym poście.
I jeszcze jedno, co innego mieć potwora pod maską, który faktycznie daje świetny dźwięk, a co innego mieć pierdka z 70 KM z pojebanym wydechem dla "szpanu".
Pozdro
Lubię popatrzeć jak ktoś z niczego zrobi pocisk z 300 końmi pod maską (sam chodzę na pokazy na Bemowie np.), nie lubię patrzeć na wieśniaków w czapce z daszkiem, którzy zachowują się tak jak to opisałem w pierwszym poście.
I jeszcze jedno, co innego mieć potwora pod maską, który faktycznie daje świetny dźwięk, a co innego mieć pierdka z 70 KM z pojebanym wydechem dla "szpanu".
Pozdro
Jak dla mnie to podrasowanie samochodu polega na przeróbkach jak najlepszego silnika ale tego co wychodził w serii a nie kurwa jakieś odrzutowe gówno z passata.
Żeby nie było że komuś zazdroszczę to osobiście mam swoje seryjne autko które też pokazuje rogi.
Jak widzę takie coś to kurwa prosze was. Tak jak milion filmików z maluchami co ścigają się oczywiście z jakim lambo i wygrywają.
Jak dla mnie to podrasowanie samochodu polega na przeróbkach jak najlepszego silnika ale tego co wychodził w serii a nie kurwa jakieś odrzutowe gówno z passata.
Żeby nie było że komuś zazdroszczę to osobiście mam swoje seryjne autko które też pokazuje rogi.
Maluch z silnikiem od Hayabusy by wygrał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów