📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alojz napisał/a:
Tam o tej porze jeszcze nie ma sniegu? - klimat się jednak zmienia
Kolejny geograf i klimatolog. Wam się mózgi spłaszczają, przez to nie macie półkul tylko "półproste kresomózgowia".
Okazało się że w BMW manetka po lewej to jednak od katapulty jest.
Ciekawe co czuł jak tak leciał beztrosko
Pawehan napisał/a:
Zginął w wypadku a następnie pociągneli go do odpowiedzialności chyba za flaki
Nie miał tego pipczyka co pipka jak się nie zapnie pasów ?
Pociągnięty był przed feralnym lotem teraz to fakt mogą go za flaki ciągnąć
Az się prosi o podkład muzyczny " I Believe I Can Fly" do tego teledysku ,włączonego w slow motion...
youtube.com/watch?v=4qPOWeA-L5I
youtube.com/watch?v=4qPOWeA-L5I
20m? Ja bym mu dodał ucieczkę z miejsca wypadku
Ale trzeba przyznać że lot miał piękny, rzadki przypadek, szkoda tylko że nie było lepiej ustawionej kamery
Pawehan napisał/a:
Zginął w wypadku a następnie pociągneli go do odpowiedzialności chyba za flaki
Nie miał tego pipczyka co pipka jak się nie zapnie pasów ?
Czytaj ze zrozumieniem , gość notorycznie łamał przepisy w 2024 był karany 46 razy.
Dobrze że miał pasy,przynajmniej nie poleciał do sąsiedniej republiki.
Widać, że przytomność to on stracił w samochodzie, bo widać jak flak leci, ale mimo wszystko chłopa wyjebało 😂
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów