Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bmw rozjebane jak chińska tandeta natomiast ził kamaz i inne żiguli nawet nie draśnięte to jest potęga radzieckiej motoryzacji
Kolejny klasyk w stylu: "Niemieckie chujowe. Nasze kacapskie to dobre."
Może miałoby to jakikolwiek sens gdyby nie fakt, że ta biała buda z którą się zderzył "typowy kierowca bmw" swoim złomem to był Hyundai.
Nawet jeśli byłaby to wołga to i tak ten złom dłużej u was nie pociągnie bo już sama konstrukcja się rozpierdala ze starości. Jak wszystko w waszym kurwidole. A o chińskich moskwiczach już nie wspomnę. Albo o sprowadzaniu samochodów z zachodu. Bo wasza ruska motoryzacja to mit.
Także na razie to wszystko. Miłego dnia życzę.
Ten w białym lepszy, zatrzymał na środku autostrady i wysiadł obejrzeć auto[/quo
zgadza się jeszcze większy dzban szkoda że zabrakło kamaza
Kolejny klasyk w stylu: "Niemieckie chujowe. Nasze kacapskie to dobre."
Może miałoby to jakikolwiek sens gdyby nie fakt, że ta biała buda z którą się zderzył "typowy kierowca bmw" swoim złomem to był Hyundai.
Nawet jeśli byłaby to wołga to i tak ten złom dłużej u was nie pociągnie bo już sama konstrukcja się rozpierdala ze starości. Jak wszystko w waszym kurwidole. A o chińskich moskwiczach już nie wspomnę. Albo o sprowadzaniu samochodów z zachodu. Bo wasza ruska motoryzacja to mit.
Także na razie to wszystko. Miłego dnia życzę.
ale sie zesrałeś
Edit: Obejrzałem jeszcze dwa razy, żeby się upewnić. Cokolwiek tam się stało, Stiepan w bejcy na pewno najmniej odjebał. Może po prostu zrobiło się nagle wąsko i wszyscy spanikowali
Na moje oko, to w śmieciarce pierdolła opona z przodu, ale co wy tam wiecie. Najlepiej skupić uwagę na tytule wrzutki i jebał go pies. Nic tak nie robi jak komentarze z sadola.
Edit: Obejrzałem jeszcze dwa razy, żeby się upewnić. Cokolwiek tam się stało, Stiepan w bejcy na pewno najmniej odjebał. Może po prostu zrobiło się nagle wąsko i wszyscy spanikowali
Biały na swoim lewym pasie, śmieciara na prawym, swoim pasie a bejca idzie pomiedzy nimi, podkapca czyli coś tam się w silniku kończy ale idzie pełnym ogniem ile może a Ty piordolisz że nie bejcy wina?
No jebnięty, ślepy, głupi albo wszystko do kupy
Biały na swoim lewym pasie, śmieciara na prawym, swoim pasie a bejca idzie pomiedzy nimi, podkapca czyli coś tam się w silniku kończy ale idzie pełnym ogniem ile może a Ty piordolisz że nie bejcy wina?
No jebnięty, ślepy, głupi albo wszystko do kupy
Ale wy wszyscy pierdolicie od rzeczy.
Widać wyraźnie, że śmieciara chciała zmienić pas na prawy, ale nagle zauważyła inną ciężarówkę więc chciała anulować swój manewr, a BMW nie przewidział takiego zwrotu wydarzeń no i "zrobiło się ciasno".
Ament.
No jebnięty
Najważniejsze, że się szanujemy
a Ty piordolisz
Widać wyraźnie, że śmieciara chciała zmienić pas na prawy, ale nagle zauważyła inną ciężarówkę więc chciała anulować swój manewr, a BMW nie przewidział takiego zwrotu wydarzeń no i "zrobiło się ciasno".
Ament.
No i taki sam wniosek wyciągnąłem. Ament
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów