Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Huehuehuehue... każdy teraz spec od samochodów, w temacie o katastrofie morskiej na Bałyku też sami specjaliści od żeglugi morskiej, jak to możliwe że Polska ma taką gospodarkę jaką ma skoro mamy ekspertów w każdej dziedzinie?
Nikt nas nie docenia
Aha, takie zajebiste auta, że już przerobiłeś kilka ? Bardziej to wygląda na podejście typowego Janusza - pojeżdżę rok, może dwa, jak zaczyna się psuć sprzedaje dalej jako niewymagające jakiegokolwiek wkładu finansowego I żeby nie było - nie hejtuje BMW, tylko w internecie jakimś cudem, każdy kurwa jeden typ kupuje zajebiste używane samochody, brak jakichkolwiek usterek... a na forach i wśród znajomych co chwilę słyszę jak to ktoś pchnął parcha do żyda - ja się pytam gdzie są dziesiątki tysięcy tych wyjebanych aut skoro "każdy" jest zadowolony?Ja mialem kilka i zadne mi sie nie jebalo nigdy.
Aha, takie zajebiste auta, że już przerobiłeś kilka ? Bardziej to wygląda na podejście typowego Janusza - pojeżdżę rok, może dwa, jak zaczyna się psuć sprzedaje dalej jako niewymagające jakiegokolwiek wkładu finansowego I żeby nie było - nie hejtuje BMW, tylko w internecie jakimś cudem, każdy kurwa jeden typ kupuje zajebiste używane samochody, brak jakichkolwiek usterek... a na forach i wśród znajomych co chwilę słyszę jak to ktoś pchnął parcha do żyda - ja się pytam gdzie są dziesiątki tysięcy tych wyjebanych aut skoro "każdy" jest zadowolony?
Kurwa z kad sie takie debile biora. Pierwsza mialem E36 i co? Mialem nia jezdzic do usranej smierci bo sie nie psuje? Pojebany jakis jestes? Pojezdzilem 2 lata i kupilem E46, pojezdzilem i kupilem nowsza. Niewiem jak ty, ale mi jak i pewnie dla wiekszosci ludzi samochod po jakims czasie sie nudzi/zaczyna brakowac mocy/troche juz jest za stary/za duzy przebieg. Wtedy sie sprzedaje i kupuje nowszy/mocniejszy/z mniejszym przebiegiem.
Kurwa z kad sie takie debile biora.
Doprawdy nie mam pojęcia
KURWA, czy poda każdym filmem w którym jest jakiekolwiek auto musi być gównoburza w komentarzach? Chyba tylko na Łady nikt nie wrzuca.
Dorośnijmy trochę, nie dużo ale troszkę wystarczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów