Jak już wiadomo na tym portalu słowo bmx kojarzy się z pedałami w rurkach, ale jeden z tych bmxsiarzy specjalnie się poświęcił byście mogli obejrzeć soczyste dzidy i ciekawe sytuacje. A więc zapraszam do oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
wyczuwam spasionego grubasa
pomyśl trochę jak spada grubas z 3 metrów na rowerze :]
grubas + bmx = połamana rama, wybite zęby
wyczuwam spasionego grubasa
pomyśl trochę jak spada grubas z 3 metrów na rowerze :]
grubas + bmx = połamana rama, wybite zęby
Prace by sobie znalazł nierób, a nie skacze na rowerze młodszej siostry.
Sean Burns
@sadystyczny skurwiel
ale ja nic do Ciebie nie mam... Po prostu uważam że jazda bez ochraniaczy to debilizm a skoro tak uważam to tak mówie. Stąd moje określenie 'kaleczniaka', bo gość się obija na własne życzenie i wygląda później jak obita damsko-męska forma I nie daję piwa za ksywke, bo mam gdzieś kto dodaje. Bez przesady
ale ja nic do Ciebie nie mam... Po prostu uważam że jazda bez ochraniaczy to debilizm a skoro tak uważam to tak mówie. Stąd moje określenie 'kaleczniaka', bo gość się obija na własne życzenie i wygląda później jak obita damsko-męska forma I nie daję piwa za ksywke, bo mam gdzieś kto dodaje. Bez przesady
Ale pedał w rurkach zostanie pedałem w rurkach bez względu na to, czy komentarz napisze internetowy napinacz, koks a nawet spasiony grubas...
browar za Venoma w tle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów