Jak już wiadomo na tym portalu słowo bmx kojarzy się z pedałami w rurkach, ale jeden z tych bmxsiarzy specjalnie się poświęcił byście mogli obejrzeć soczyste dzidy i ciekawe sytuacje. A więc zapraszam do oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I chuj że pedały w rurkach ,jeżdżą robią to co lubia i nie jeden dzięki temu zarabia grubą kase od sponsorów, którzy płacą najlepszym za to że jeździ np na ich sprzęcie. A gimbus jeden z drugim gówna w komentarzach pisze i chuja osiągnie dobranoc
Venom i BMXy... jakoś mi nie pasuję.
100% Anty-KfejkGeneration
Jeździ bez ochraniaczy, bo to troche przeszkadza i jest niezbyt wygodne Sam kiedys jeździłem wyczynowo na 4crossie, ale niestety wypadek na torze uniemożliwił mi tę przyjemnośc prawdopodobnie do końca życia... rowerek stoi i sie kurzy w piwnicy
Może i pedał w rurkach, ale ma sie czym pochwalić (nie mowie o wyglądzie, ale o skillu), w przeciwieństwie do niektórych z was (może nawet większości).
Jeździ bez ochraniaczy, bo to troche przeszkadza i jest niezbyt wygodne Sam kiedys jeździłem wyczynowo na 4crossie, ale niestety wypadek na torze uniemożliwił mi tę przyjemnośc prawdopodobnie do końca życia... rowerek stoi i sie kurzy w piwnicy
Może i pedał w rurkach, ale ma sie czym pochwalić (nie mowie o wyglądzie, ale o skillu), w przeciwieństwie do niektórych z was (może nawet większości).
hahahah co za ludzie mowicie pedał w rurkach, emo??? ten typ ruchal wiecej lasek niż wy i wasi koledzy razem wzięci, chlopaki z metal bikes czy bunned in orlando poprostu maja taka styluwe, zazwyczaj pankrok w tle albo jacyś protoplasci metalu, czarnobiałe filmy, popiredolone akcje, to jest akurat filmik dla eclata, czysto dla sponsoringu musi mieć za co ćpać jak każdy... pozdro dla zajawkowiczów
don t wanna be a sucker like all the rest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów