-Przepraszam, ale zamawiałem dwie tortille.
-Ojej przepraszam bardzo, pomyliłam się, już robię drugą, gratis dostanie pan więcej mięska.
-Zdarza się, wiadomo, nie ma problemu, poczekam.
-Dziękuję za wyrozumiałość.
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
Już widzę jak ty bys grzecznie odpowiadał jak ci ktoś takimi wiązankami rzucał.
Śmieć nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, więc zaczął się jąkać.
Brawo dla tej Pani, powiedziała „trudnemu klientowi” to, co ja od lat nie odważyłam się zrobić.
Śmieć nie spodziewał się takiego obrotu sprawy, więc zaczął się jąkać.
Chyba ubrudziłas się sperma a z hamami trzeba hamsko inteligentny człowiek potrafi rozmawiać na poziomie ale w razie braku poziomu potrafi rozpierdolic komuś kastetem pusty zjebany łeb
Chyba ubrudziłas się sperma a z hamami trzeba hamsko inteligentny człowiek potrafi rozmawiać na poziomie ale w razie braku poziomu potrafi rozpierdolic komuś kastetem pusty zjebany łeb
z hamami powiadasz?
ja pierdolę
a z tyłu chłopek w drzwiach cichutko stoi , mnie tu nie ma jak by coś
A ty byś się narażał jakbyś miał taką pyska tą kurwę w pracy? jak umie pizde drzeć to niech umie się bronić a nie że potem wielki krzyk bo dostała w pizdę
I dlatego zawsze mam przy sobie motylka... z miejsca zrobiłbym mu drugi usmiech od ucha do ucha
ty to możesz mu zrobić laskę bo jedynie
A tam gadacie, obydwoje mieli dobry flow. Jedno i drugie patologia, beneficjenci 500+ szmaty pierdolone prostytutki
500+ dostaje każdy, bez względu na zarobki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów