📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zabrałem kurwie adidasy. ... Jeden dałaś mi dobry, kurwa, a drugi za mały dałaś, kurwa! Pojebało Cie kurwa.
Problemy pasusolandi 500+
Sayoko napisał/a:
I dlatego zawsze mam przy sobie motylka... z miejsca zrobiłbym mu drugi usmiech od ucha do ucha
masz chyba chuja w dupie a nie motylka i byś zrobił jedynie co to w majty ! jak spałeś !
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
No i nie wiadomo, czy wieczorem po zamknięciu baru nie będą się dupcyć na worach z mąką.
Ale coś musi być na rzeczy, bo qrewna ekspedientka nawet się nie pisała jak ją ten szarmancki miły pan o nierząd posadził
Trochę go rozumiem. Tez bym uraziny otrzymaniem jednego placka kebab gdy uiściłem opłatę za 2 placki
Pizduś pewnie przemowę z 2 godziny układał a i tak jak słychać zsssss że jedank system operacyjny nie ogarną.
Film z cyklu: "Jak poznałem Waszą matkę".
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
A ty na miejscu sprzedawcy byś się nie wkurwił jak by ci jakiś menel się tak wjebał?
Ostro pojechała z typem, a i tak mu powinna wykurwić na koniec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów