📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jaka restauracja tacy klienci , obsługa i ochroniarz.
Zastanawiam się co taki Seba ma w głowie i co by było jakby go zabrać do prawdziwej restauracji?
- E kelner kurwo cho no tu , ile kurwo jebana mam czekać
-Dla szanownego pana co podać?
-Daj kurwo to wino za 250zł, tylko kurwa w szklance nie w kieliszku i tę ośmiornicę z łagodnym kurwa sosem bo ci zajebię w mordę prostytutko pierdolona
Jebani podludzie XD
Zastanawiam się co taki Seba ma w głowie i co by było jakby go zabrać do prawdziwej restauracji?
- E kelner kurwo cho no tu , ile kurwo jebana mam czekać
-Dla szanownego pana co podać?
-Daj kurwo to wino za 250zł, tylko kurwa w szklance nie w kieliszku i tę ośmiornicę z łagodnym kurwa sosem bo ci zajebię w mordę prostytutko pierdolona
Jebani podludzie XD
Odebrać wzywiska i ogólny przekaz, to gość ma sposób mówienia Górskiego z Kabaretu Moralnego Niepokoju
Zjedz snickersa bo nie jesteś sobą. Człowiek głodny to i wkurw iony
Powiem tak, i nie spinać się
To jest ustawione wszyscy tam grali
Jakieś patusy zapożyczyli się i otworzyli kebaba i się reklamują
Halman obczaj to ucz się rozpoznawać ustawki
Too jeest uuustawka!
To jest ustawione wszyscy tam grali
Jakieś patusy zapożyczyli się i otworzyli kebaba i się reklamują
Halman obczaj to ucz się rozpoznawać ustawki
Too jeest uuustawka!
Ajot napisał/a:
Ależ ten urażony klient i królowa tortilli do siebie pasują, prawie identyczna nawijka. Powinni się sparować i dać światu wiele podobnych do siebie dzieci.
Zapewniam milordzie, ze oboje mają już potomstwo. 500+ się nie odmawia.
kurwa patologia. Przez kebaba taka akcja. Szkoda że nie miał broń to by ją odstrzelił Polska to kraj absurdów i pojebanych ludzi. Nie dość że babka robi tam pewnie u Króla biznesu Janusza to jeszcze chujowa wypłata i pojebani klienci . Mógł wejść i normalnie zapytać.
Jakby do mojej tak wystartował to by kababów już nie zamówił bo nie miałby czym żuć
Jakby do mojej tak wystartował to by kababów już nie zamówił bo nie miałby czym żuć
Coś mi się wydaje że tło tego konfliktu może być inne
~Angel napisał/a:
Może nie lubi swojej współpracownicy dziwki
ja mialem takie "wspolpracownice" i na miejscu typa bardzo bym chcial zobaczyc jak dostaja po pysku, bo takiego czegos nie da sie sluchac dluzej niz 15 min
ALIEN0402 napisał/a:
kurwa patologia. Przez kebaba taka akcja. Szkoda że nie miał broń to by ją odstrzelił Polska to kraj absurdów i pojebanych ludzi. Nie dość że babka robi tam pewnie u Króla biznesu Janusza to jeszcze chujowa wypłata i pojebani klienci . Mógł wejść i normalnie zapytać.
twoja też taka spasiona krowa? umie chociaż się wyrażać?
ps. na nagraniu oboje jebnięci
Nawet fajne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów