No, wkurwiła go na maksa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
No, wkurwiła go na maksa.
patologia, Chinka połamana lub zabita
kolacz napisał/a:
Do utylizacji żółty śmieć
coś ty się tak tej małej Chinki czepił?
Ja stane w obronie plemników. Jest duża szansa że zasłużyła, przecież baby potrafią wkurwić do białości i wtedy facet wpada w amok. On tego będzie żałował później, ale teraz widać po zawzięciu że mu ulżyło.
marvel321 napisał/a:
Ja stane w obronie plemników. Jest duża szansa że zasłużyła, przecież baby potrafią wkurwić do białości i wtedy facet wpada w amok. On tego będzie żałował później, ale teraz widać po zawzięciu że mu ulżyło.
wlasnie dlatego takich debili jak ty widzi sie tylko w pierdlu albo na jakiejs sklotowej menelowni
Najpierw partyzant a później szybko spierdolił żeby mu nie najebała...
jak można bić taką małą istotę
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów