Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
krisss 2011-05-02, 18:58 1
...a ja cię puszczam wolno
Zgłoś
Dee_Loc 2011-05-02, 19:00 6
-yyy, lina!
-spierdalaj!
Zgłoś
w................w 2011-05-02, 19:08 22
Zgłoś
Arekabat 2011-05-02, 19:12 1
Oglądałem go dopóki nie zauważyłem liny na kostkach.
Przez cały czas myślałem, że on ją wypierdala tak sobie.
Zgłoś
w................w 2011-05-02, 19:31
Arekabat napisał/a:

Oglądałem go dopóki nie zauważyłem liny na kostkach.
Przez cały czas myślałem, że on ją wypierdala tak sobie.

To na co czekasz? Leć po nóż i pomóż gościowi odciąć linę zanim się to babsko z zemstą w oczach na górę wdrapie!
Zgłoś
Harnas555 2011-05-02, 19:53 1
Jak Mufasa i Skaza
Zgłoś
plugnplay 2011-05-02, 20:06 18
ten player od gifow to gowno, wolalem jak same sie wczytywaly
Zgłoś
borniak1991 2011-05-02, 20:46
plugnplay napisał/a:

ten player od gifow to gowno, wolalem jak same sie wczytywaly

Sam jestes gowno, nie kazdy moze pozwolic sobie na szybki internet a gdy same sie wczytywaly to przy necie wolnym czekalo sie wieki na wladowanie stronki gdy bylo choc kilka gifow...
Zgłoś
nanab 2011-05-02, 21:11 8
borniak1991 napisał/a:

Sam jestes gowno, nie kazdy moze pozwolic sobie na szybki internet a gdy same sie wczytywaly to przy necie wolnym czekalo sie wieki na wladowanie stronki gdy bylo choc kilka gifow...

To kup sobie internet, a nie listem poleconym sadistica przegladasz
Zgłoś
plugnplay 2011-05-02, 21:55 3
borniak1991 napisał/a:

gowno mnie obchodzi ze masz wolny internet, era 56kb/s sie skonczyla, a wolno sie wczytuje bo jest najebane reklam,
tak czy inaczej moglaby byc opcja wylaczenia tego playera
Zgłoś
borniak1991 2011-05-02, 23:11
plugnplay napisał/a:

gowno mnie obchodzi ze masz wolny internet, era 56kb/s sie skonczyla, a wolno sie wczytuje bo jest najebane reklam,
tak czy inaczej moglaby byc opcja wylaczenia tego playera

Radze kupic mozg na ebay ale zapomnialem ze juz wyprzedali, wystarczy sciagnac Adblock Plus dodatek do mozilly czy Ad Munchera i masz 0 reklam, a wolny internet nie ja mam ale inni moga miec, zreszta przy 2-6 mb/s z gifami nadal wolno idzie....
Zgłoś
nanab 2011-05-03, 14:58
borniak1991 napisał/a:

zreszta przy 2-6 mb/s z gifami nadal wolno idzie....

Nawet na 2M tibiostradzie wszystkie gify na stronie wczytywały się szybciej niż teraz pojedynczy.
Zgłoś
plugnplay 2011-05-03, 18:53
borniak1991 napisał/a:

Radze kupic mozg na ebay ale zapomnialem ze juz wyprzedali, wystarczy sciagnac Adblock Plus dodatek do mozilly czy Ad Munchera i masz 0 reklam, a wolny internet nie ja mam ale inni moga miec, zreszta przy 2-6 mb/s z gifami nadal wolno idzie....

oh oh jak ty sie troszczysz o innych, ja mam 3mb i mimo reklam wszystko sie wczytuje tak szybko jak trzeba
a te teksty zachowaj dla siebie bo ledwo ci was urosl, a juz pyskujesz mimo tego ze ani razu cie nie obrazilem
Zgłoś
borniak1991 2011-05-03, 23:46
plugnplay napisał/a:

oh oh jak ty sie troszczysz o innych, ja mam 3mb i mimo reklam wszystko sie wczytuje tak szybko jak trzeba
a te teksty zachowaj dla siebie bo ledwo ci was urosl, a juz pyskujesz mimo tego ze ani razu cie nie obrazilem

omfg... pyskuje to, a zreszta kontynuowac mi sie nie chce, nie podobaja ci sie tutaj gify to idz ogladac je gdzie indziej, ze jestes trollem nie moja sprawa trolluj dalej, wiem ze boli cie palec i mozg od myslenia gdy masz kliknac w trojkacik zeby gifa wlaczyc bo liczysz na filmik...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem