Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
John-Flopp napisał/a:
Trzeba być debilem żeby trzymać kota w domu, pozwalać mu skakać po blacie gdzie robi się jedzenie.. No i ten zapach kociego gówna rozchodzący się po pokojach..
Trzeba być debilem, żeby trzymać psa w domu ... Śmierdzi 3 mieszkania dalej i szczeka gówno całą noc. Kot jest chyba jedynym czystym zwierzakiem jak nauczony robić do kuwety.
adrian5022 napisał/a:
Trzeba być debilem, żeby trzymać psa w domu ... Śmierdzi 3 mieszkania dalej i szczeka gówno całą noc. Kot jest chyba jedynym czystym zwierzakiem jak nauczony robić do kuwety.
Wrzuta dotyczy kota. Wypowiadam się o kotach bo tego dotyczy rozmowa a ty płaczesz o to o ile to gorsze nie są pieski jak patol któremu tylko wspomną że jaranie jest złe a ten od razu się odpala "ALE ALKOCHOL...". Nie mam kota. Nie mam psa. Nie jestem brudasem. Tyle w temacie. Czytaj ze zrozumieniem i trzymaj się tematu na przyszłość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie