📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Scena z filmu "Zły święty"
- teraz popularne
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest tak gruby że pępek mu się z przodu już nie mieścił.
powinien jej ktoś powiedzieć że ma pęknięte plecy
Ale nam kurwa psikus zrobiłeś.
Myślałem że sie nie dowiem co tam kurwa jest.
Myślałem że sie nie dowiem co tam kurwa jest.
kurwa mógły sobie w tego rowa jeszcze flage MCdonalda wsadzić
i z pewnością wyjebałbym go na skuterze:P
zobaczyłem amerykanskiego mustanga i tablice drogowe i byłem już pewien ze to grubas (bo to stany). Wątpliwości miałem jedynie co do płci.
Ale ten motor, autostrada i stwierdziłem że takich umiejętności nie posiadła kobieta. Odpowiedź miałem już więc jasną.
Ale ten motor, autostrada i stwierdziłem że takich umiejętności nie posiadła kobieta. Odpowiedź miałem już więc jasną.
Gienek2 napisał/a:
Możesz to opisac? Bo niestety nie moge sobie tego wyobrazić a to moze być niezły materiał na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów