Dzisiaj w Lżewsku.
Dzisiaj w Lżewsku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam jesteś imbecyl bo nie potrafisz zrozumieć prostego ciągu przyczynowo skutkowego. Podobnie jak większość pierdolonych ślimaków imbecyli którzy innych swą ślamazarną jazdą narażają na niebezpieczeństwo manewru wyprzedzania.
Nigdzie nie napisałem że zbyt wysoka prędkość jest wskazana a jedynie że ten ko się na drodze ślimaczy ten szkodzi innym. którzy chcą jechać normalnie. Niestety za to mandatów nie dają podobnie jak za blokowanie lewego pasa na autostradzie który służy do zapierdalania a nie się ociągania.
10 lat zawodowo analizowałem wypadki i stwierdzam, że twoje rozumowanie jest absolutnie idiotyczne, wręcz absurdalne i niezgodne z prawdą.
Droga jest do wszystkich i szybszy ma się dostosować do wolniejszego i nigdzie na świecie nie jest na odwrót.
Kierowca ciężarówki ponosi całkowitą winę za powyższy wypadek i nikt inny.
Jeśli nie można bezpiecznie wyprzedzić to się kurwa nie wyprzedza. To jest proste jak jebanie.
10 lat zawodowo analizowałem wypadki i stwierdzam, że twoje rozumowanie jest absolutnie idiotyczne, wręcz absurdalne i niezgodne z prawdą.
Droga jest do wszystkich i szybszy ma się dostosować do wolniejszego i nigdzie na świecie nie jest na odwrót.
Jeśli nie można bezpiecznie wyprzedzić to się kurwa nie wyprzedza. To jest proste jak jebanie.
To biegły z Ciebie jak z koziej dupy waltornia, ciężarówka nie wyprzedzała tylko odbiła w lewo bo dzban w osobówce zajechał mu drogę .
Odbiła w prawo, mój błąd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów