📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
(+18) hmm to co teraz siedzą na sadolu dzieci po 13 lat... widocznie tak..
Aż sie kurwa dziwie że nie upierdolił mu łba aż do łokcia...
właśnie jadłam gołąbka odgrzanego z obiadu..
już nie mam na niego ochoty
Przydał by sie taki na rynku w Krakowie zeby wygrysc wszystkie te gołebie
Nikczemny Płód napisał/a:
Kurwa... Porównywanie czarnych person do małp po ostatnich wydarzeniach nie powinno być uznawane za rasizm a za zwykłe stwierdzenie faktów.
Jego ruchy z początku filmu to ewidentnie zachowanie Pongo abelii potocznie zwanego orangutanem sumatrzańskim wywodzącym się z ponginae czyli stworzeń orangowatych - jednej z podrodzin małp człekokształtnych.
Tutaj mamy gościa zjadającego żywcem gołębia, wydającego z siebie ciekawe odgłosy. Ostatnio w Krakowie jakiemuś pongo abelii'emu odjebało i sobie zrobic chciał kebab z kontrolerki po czym wyskoczył na głowke przez szybe.
Tak więc nazwanie osobnika maści czarnej małpą nie może być uznawane za rasizm no bo kurwa jak?
zgadzam sie w 100%
gołębie serce mike taysona discoverychannel.pl/programy/golebie-serce-mikea-tysona
Ardnas napisał/a:
właśnie jadłam gołąbka odgrzanego z obiadu..
Nie bój żaby, to co jadłaś to nie był prawdziwy gołąb Tak się tylko mówi na potrawę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów