📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiecie co ? ja naprawdę nie jestem rasistą !
Ale spójrzcie na jego ruchy (w szczególności ten tik na początku). Przecież nikt nie zaprzeczy że ma o wiele bliżej do małp niż do "białych".
Ale spójrzcie na jego ruchy (w szczególności ten tik na początku). Przecież nikt nie zaprzeczy że ma o wiele bliżej do małp niż do "białych".
Kurwa... Porównywanie czarnych person do małp po ostatnich wydarzeniach nie powinno być uznawane za rasizm a za zwykłe stwierdzenie faktów.
Jego ruchy z początku filmu to ewidentnie zachowanie Pongo abelii potocznie zwanego orangutanem sumatrzańskim wywodzącym się z ponginae czyli stworzeń orangowatych - jednej z podrodzin małp człekokształtnych.
Tutaj mamy gościa zjadającego żywcem gołębia, wydającego z siebie ciekawe odgłosy. Ostatnio w Krakowie jakiemuś pongo abelii'emu odjebało i sobie zrobic chciał kebab z kontrolerki po czym wyskoczył na głowke przez szybe.
Tak więc nazwanie osobnika maści czarnej małpą nie może być uznawane za rasizm no bo kurwa jak?
Jego ruchy z początku filmu to ewidentnie zachowanie Pongo abelii potocznie zwanego orangutanem sumatrzańskim wywodzącym się z ponginae czyli stworzeń orangowatych - jednej z podrodzin małp człekokształtnych.
Tutaj mamy gościa zjadającego żywcem gołębia, wydającego z siebie ciekawe odgłosy. Ostatnio w Krakowie jakiemuś pongo abelii'emu odjebało i sobie zrobic chciał kebab z kontrolerki po czym wyskoczył na głowke przez szybe.
Tak więc nazwanie osobnika maści czarnej małpą nie może być uznawane za rasizm no bo kurwa jak?
Filmik jeśli ma udowodnić, że to zwierzęta, to lipa, bo to każdy wiedzieć powinien.
Bardziej mnie martwi fakt, że w całym filmiku jedyny biały jaki się pojawił ,to ten na plakacie w okolicach 1:10-1:16 ...
Bardziej mnie martwi fakt, że w całym filmiku jedyny biały jaki się pojawił ,to ten na plakacie w okolicach 1:10-1:16 ...
Akurat na to jest prosta odpowiedź, że białych nie ma. Pongo abelii żyją w mocno zbitych jednorodnych stadach. Jak widać wszystko pasuje, nie zwróciłem na to wcześniej uwagi.
Nikczemny Płód napisał/a:
Kurwa... Porównywanie czarnych person do małp po ostatnich wydarzeniach nie powinno być uznawane za rasizm a za zwykłe stwierdzenie faktów.
Powinno być uważane za komplement.
Nyga....nyga....nyga....nyga....nyga a jako wstawki pomiędzy nyga jakiś bełkot.. dzikusy
Mill napisał/a:
Nyga....nyga....nyga....nyga....nyga a jako wstawki pomiędzy nyga jakiś bełkot.. dzikusy
Jak sie Tajson dowie...
Na discovey nic nie mówili o tym że małpy żywią się ptakami...
Dokładnie,jedna małpa chce wyskoczyć przez okno przy kontroli biletów,droga wp***ala gołębia jak kurczaka....
Człowiekiem tego czegoś nie można nazwac
Człowiekiem tego czegoś nie można nazwac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów