Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a mi żal tępaków nie potrafiących ogarnąć czym jest ironia
Kiedy te ich puste główki zrozumieją, że HIPHOPu nie da się tańczyć/słuchać/uprawiać! HIPHOP to kultura (dla nich to słowo za trudne do zrozumienia), która dzieli się na ...... (Ci co mają wiedzieć to widzą, a Ci nie wiedzą, nie sobie poszukają nie ma tak łatwo!)
Parodia samo w sobie nie jest zła ale mogli się bardziej postarać
Szkoda że w Polsce większość nastolatków twardo twierdzi, że słucha HIPHOP, tańczy HIPHOP i w ogóle są HIPHOP
Kiedy te ich puste główki zrozumieją, że HIPHOPu nie da się tańczyć/słuchać/uprawiać! HIPHOP to kultura (dla nich to słowo za trudne do zrozumienia), która dzieli się na ...... (Ci co mają wiedzieć to widzą, a Ci nie wiedzą, nie sobie poszukają nie ma tak łatwo!)
Parodia samo w sobie nie jest zła ale mogli się bardziej postarać
a mnie żal takich osób jak Ty, którzy przeczytają na wikipedii co oznacza Hip Hop i poprawiają wszystkich naokoło, że to nie muzyka a kultura! parodia. Swoją wypowiedzią udowodniłeś jak bardzo gówno wiesz o tej muzyce
METAL POWER
\,,/
btw. na wiki zmienili definicję hip-hopa - wg niej, hh jest gat. muzycznym :O
\,,/
btw. na wiki zmienili definicję hip-hopa - wg niej, hh jest gat. muzycznym :O
Hip-Hop to kultura, rap jest gatunkiem muzyki. aVe PDG!
PS. Podkład jest fajny:) Ma go ktoś?
a mnie żal takich osób jak Ty, którzy przeczytają na wikipedii co oznacza Hip Hop i poprawiają wszystkich naokoło, że to nie muzyka a kultura! parodia. Swoją wypowiedzią udowodniłeś jak bardzo gówno wiesz o tej muzyce
Skoro wiesz że to nie tylko muzyka, a cała kultura, to czemu się tak bardzo obrażasz? LUZ człowieku a przy okazji to Ty udowodniłeś, że gówno wiesz o Hip Hopie pisząc, że to tylko muzyka
DAGFEN napisał:
A nie jakiś "bit" czy inne gówno spotykane w batonikach. - "bit " to muzyczny podkład, "piosenka hip-hop" to kawałek :] pozdro
Polska tworzy dobry rap i hh. Może to nie to samo co za czasów Paktofoniki czy k44.
Teraz zajebisty poziom trzyma OSTR, Eldo.
Peja, Pezet, Gural,Pono czy Sokół każdy ma inny styl ale każdy ma coś do powiedzenia. To że Peja odjebał to nie znaczy że jest złym raperem. Tede też odjebał, ale nawijki ma dobre.
Podziemie teraz robi lepsze kawałki od Firmy której nie cierpię.
Małpa czy Zeus, mało znani ale warto posłuchać.
Będę bronił Polskiego bo jest lepszy od Hamyrakańskiego gówna, a jak się nastolatki jarają, to 99% nie wie co te czarnuchy "śpiewają" bo zazwyczaj to jest o niczym.
Bez napinki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów