📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta parodia jest lepsza od większości polskich piosenek hip-hop.
@up
chyba tfuj stary...
chyba tfuj stary...
donEligio's napisał/a:
@up
chyba tfuj stary...
Widzę, że rodzice ciebie nie nauczyli innych odzywek
Ubogie twe słownictwo. Zrób przysługę- idź się
DAGFEN napisał/a:
piosenek hip-hop.
Nie mam Ci za złe, że obrażasz muzykę, której słucham bo w ogóle na Twoim zdaniu mi nie zależy, ale jak jeszcze raz napiszesz ze hip hop ma piosenki to dostaniesz w ryj.
erniii napisał/a:
Nie mam Ci za złe, że obrażasz muzykę, której słucham bo w ogóle na Twoim zdaniu mi nie zależy, ale jak jeszcze raz napiszesz ze hip hop ma piosenki to dostaniesz w ryj.
Hhahaha Boje się Przyjdziesz z rodzicami?
I ma piosenki A nie jakiś "bit" czy inne gówno spotykane w batonikach.
rap rapowi nie rowny. o ile ostr to konkretne przeslanie i dobra nawijka, to wiekszosc polskiego hiphopu to pierdolenie oklepanych frazesow plus przeklinanie. jotpe jotpe, szacunek dla ziomow i jaki ten rzad i sluzby zle
erniii napisał/a:
nvm, widze ze jak na 20 latka prezentujesz kiepski poziom.
O kurwa Teraz zobaczyłem w czym tkwi problem twój xD
Tyś jest kurwa gorol
hip-hop ma piosenki. I co? Czy przepiłujesz mnie swoim uzi, czarnuchu?
kicolek napisał/a:
hip-hop ma piosenki. I co? Czy przepiłujesz mnie swoim uzi, czarnuchu?
kolana ci przewiercimy.
Żal mi takich ludzi którzy nie słuchają tego typu piosenek a zawsze mają najwięcej do powiedzenia.. a wracajac do tematu to chłopaki coś robią przynajmniej .. Chociaż takie piosenki tego typu pokazują najgorszą stronę tej muzyki ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów