18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Bo się opierdalali
Fakerę • 2013-04-12, 8:29
Sposób na leniwych drogowców

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
TyM 2013-04-12, 16:36 1
Mimson napisał/a:

Chuj W Dupę Drogowcą! HWDD!

Taki duży, a odmieniać nie potrafi...

OM delibu drogowcOM
Zgłoś
damian88719 2013-04-12, 17:09 9
Pamiętacie stare GTA:

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
pinio09 2013-04-12, 17:42 1
Dzięki, zawsze byłem ciekawy tego jak taka barierka się zwija ;]
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-04-12, 19:38
2 pagibło - czyt. dwóm buty spadły
Zgłoś
zlomiarz666 2013-04-12, 22:19
capt_obvious napisał/a:

Przecież wyraźnie napisałem że robią tak na autobanach a nie na jakichś polnych dróżkach między jednym polem na drugim. Nie dziwię się, że tam tego nie spotkałeś...

Przykro mi, po prostu chuja sie znasz i nieudolnie próbujesz teraz od tego uciec. Chyba, że masz jakies moze zdjecia na poparcie swoich irracjonalnych teorii panie Macierewicz

Ale ze dudka na mundial nie wzieli....
Zgłoś
marcin1414 2013-04-13, 0:13
zlomiarz666 napisał/a:

Sporo jeździłem po Szwablandii

Nick adekwatny do sytuacji, wierze Ci
Zgłoś
capt_obvious 2013-04-13, 1:58
zlomiarz666 napisał/a:

Przykro mi, po prostu chuja sie znasz i nieudolnie próbujesz teraz od tego uciec. Chyba, że masz jakies moze zdjecia na poparcie swoich irracjonalnych teorii panie Macierewicz

Haha, kuurde rozgryzłeś mnie, chuja się znam i chciałem przykozaczyć w necie ale mi nie wyszło Ojj człowieku, musiałbym mieć nieźle naj*bane w głowie żeby udowadniać ludziom takie pierdoły, jeszcze za pomocą zdjęć A to czy mi wierzysz, czy nie mam głęboko w dupie, także
Zgłoś
TelewiZorro 2013-04-13, 9:34
kacapy wiadomości w jakiejś hali fabryki kręcą?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów