18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bo się opierdalali
Fakerę • 2013-04-12, 8:29
Sposób na leniwych drogowców

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
R................s 2013-04-12, 8:49 29
przyjebał jak w kręgle
Zgłoś
capt_obvious 2013-04-12, 9:34 4
jak pierwszego postawili jakiegoś śmiesznego lublinka z przyczepką co to pewnie nawet 3,5 t nie waży to nie ma co się dziwić że przyjebał ;(. Niemiaszki tam mają na to sposób na swoich autobanach, pierwsza zawsze stoi jakaś duża ciężarówka ze skręconymi w bok kołami.
Zgłoś
zyzyryxy 2013-04-12, 9:51
pasowałby tu odgłosy z pinballa
Zgłoś
2HardBlazin 2013-04-12, 11:34
ale ich pozamiatał
Zgłoś
zlomiarz666 2013-04-12, 12:14 11
capt_obvious napisał/a:

jak pierwszego postawili jakiegoś śmiesznego lublinka z przyczepką co to pewnie nawet 3,5 t nie waży to nie ma co się dziwić że przyjebał ;(. Niemiaszki tam mają na to sposób na swoich autobanach, pierwsza zawsze stoi jakaś duża ciężarówka ze skręconymi w bok kołami.

Sporo jeździłem po Szwablandii i nigdy sie nie spotkalem z tym o czym piszesz. No niesamowite historie

Ale ze dudka na mundial nie wzieli....
Zgłoś
Ar1xxxx 2013-04-12, 12:22
moze to ich szef chcial im pobudke zrobic i mu cos nie wyszlo
Zgłoś
kamiljot 2013-04-12, 12:24
Jako ekspert od wypadków drogowych i języka rosyjskiego stwierdzam, że kierowca zasnął, jednak za tutuł piwko.
Zgłoś
daymaker 2013-04-12, 12:27
2 drogowców pagibło...
Zgłoś
DiesIrae 2013-04-12, 12:29
Ogłaszam fajraaant!

You must die I alone am best
Zgłoś
Fisz_ 2013-04-12, 14:41
Droga z Moskwy do Czelabińska.. nawet w drodze do piekła da się jeszcze piekło zgotować..
Zgłoś
Mimson 2013-04-12, 15:01
Chuj W Dupę Drogowcą! HWDD!
Zgłoś
ddss 2013-04-12, 15:43
Rems napisał/a:

przyjebał jak w kręgle

Wiaomo , to jakiś rytuał i moda żeby tak pisać ,
ale jak w ciebie przyjebie coś takiego i zginiesz
na miejscu to powinni zrobić święto narodowe
1 debila mniej

Albo najlepiej , żeby twojej rodzinie coś takiego się przytrafiło ciekawe czy jak to trafi na sadistika
napiszesz tak samo ?
Zgłoś
Schabik 2013-04-12, 15:45
kurde nie wiedziałem że te bariery energochłonne z plasteliny robią
Zgłoś
capt_obvious 2013-04-12, 15:46
zlomiarz666 napisał/a:

Sporo jeździłem po Szwablandii i nigdy sie nie spotkalem z tym o czym piszesz. No niesamowite historie

Przecież wyraźnie napisałem że robią tak na autobanach a nie na jakichś polnych dróżkach między jednym polem na drugim. Nie dziwię się, że tam tego nie spotkałeś...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów