18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Bo to Polska jest !
xMASKARx • 2017-11-20, 22:10
Nic , tylko się za granicą chwalić , gdzie się mieszka i skąd się pochodzi
Ps. Niedziela , babcia wraca z msz .
Zgłoś
Arturroant 2017-11-21, 7:51 4
Staje po stronie babci.
Jak ktoś zna babcie niech jej powie że patola nagrywająca pokazała jej twarz w internecie i pokaże tej Dzesice i ile za takie coś się płaci bo za ubliżanie mniej.
Zgłoś
weltmajster 2017-11-21, 8:39 9
Babcię rozumem, że ją chuj strzela jak widzi takie patologiczne ryje, które za jej kasę chlają, rozmnażają się i przesiadują całe dnie pod blokiem. Jeszcze pewnie zaczepiają bo teraz się czują na prawie, w końcu są beneficjentami największego złodziejstwa w historii wszystkich RP. Dać pieniądze ludzi pracujących tępym chujom, którym się nic (prócz potomstwa) robić nie chce. Swoją drogą, owa babuszka pewnie głosowała na te kurwiszony, które za owym złodziejstwem stoją. Także finalnie jebać ich wszystkich prądem.
Zgłoś
wkw4ever 2017-11-21, 8:43 3
Dlaczego od razu najazd na babcie? ciężko ocenić systuację, bo jak zwykle film z dupy wyrwany, ale zauważcie że dziwnym trafem nagranie się urywa jak babcia zaczyna tłumaczyć o co chodzi . Swoją drogą te "kobiety " nie wyglądają na przykładne matki .
Zgłoś
Wiewór 2017-11-21, 8:45 4
Mmmm zapach mix cebuli, oparów alkoholu i patolo. Polska. Jestem w domu

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Sonal 2017-11-21, 9:11
@arturroat - za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś z mitycznymi scenami z sal sadowych.
Oczywiście TEORYTCZNIE jest możliwość dochodzenia swoich praw w związku z upublicznieniem tego filmiku.
PRAKTYCZNIE - NIC to nie da. NIC,
Zgłoś
M................w 2017-11-21, 10:02 7
elda1987 napisał/a:

Speedyg - ja nadal uwazam, ze starszym sie nalezy szacunek.

To bardzo źle, bo bycie starszym nie czyni Cię z automatu osobą, której należy się szacunek. Jeśli ktoś był chujem całe życie, chujem umrze. Najczęściej w samotności.

A dla babci kieliszeczek nalewki, jazda z patusami. Jak ja tych kurew nienawidzę, dzięki temu, że rządząca partia ich wspiera, są teraz jeszcze bardziej roszczeniowi i bezczelni. Rozjebał mnie status kilku starych patusiar na fb "szlachta nie pracuje za hajs plebsu baluje". Nosz kurwa
Zgłoś
Wujek_Alek 2017-11-21, 12:09 1
to nie Polska, to śląsk...
Zgłoś
mit2 2017-11-21, 12:49 4
Abraxus napisał/a:

Mmmm zapach mix cebuli, oparów alkoholu i patolo. Polska. Jestem w domu

Biedaczku. To dlatego trollujesz... po prostu nie radzisz sobie z trudną sytuacją w domu

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-21, 13:28 1
mit2 napisał/a:

Biedaczku. To dlatego trollujesz... po prostu nie radzisz sobie z trudną sytuacją w domu

Myślisz, że mnie sprowokujesz czymś takim. Proszę cię

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Ziomaljlb 2017-11-21, 13:37
Remi dobrze gada, pozdrawiam.!
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-21, 14:41
z ust babci wynika ,że pijaczka karyna i sebixy z jej otoczenia siedzą jak wiele takiego planktonu na blokach za nic nie płacą tylko patole sieją
Zgłoś
mesjans 2017-11-21, 17:36
remi1982 napisał/a:

Co to ma wspólnego z katolami? Wytłumaczysz?

Poza tym, ja tu widze jakąś babcie osaczoną przez patologicznych degeneratów. Jak wiadomo patola trzyma sie razem wiec zażarcie atakują babcie. I jeszcze seba wyklety tak bardzo pierdolniety, który babci chce w beret wyjebac

A kto tu ją osacza skoro to ona kroczy w stronę tej kobiety i rzuca obelgami. Bronisz staruchy tylko dlatego że katoli obrażają. Jak ktoś obrazi cię po czym powie że dwa plus dwa to cztery to powiesz - nie bo pięć.
Zgłoś
mit2 2017-11-21, 18:48
Abraxus napisał/a:

Myślisz, że mnie sprowokujesz czymś takim. Proszę cię

Odpowiedziałeś, więc coś tam drgnęło
Nie była to jednak żadna prowokacja - po prostu lubię od czasu do czasu pojechać po jakimś trollu.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2017-11-21, 23:19
To nie ludzie, to hanysy.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 8:21 2
mit2 napisał/a:

Odpowiedziałeś, więc coś tam drgnęło

Musiałem odpowiedzieć, żebyś nie myślał, że zatriumfowałeś

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów