18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Bo to Polska jest !
xMASKARx • 2017-11-20, 22:10
Nic , tylko się za granicą chwalić , gdzie się mieszka i skąd się pochodzi
Ps. Niedziela , babcia wraca z msz .
Zgłoś
~DMT 2017-11-20, 22:12 35
xMASKARx napisał/a:

Bo to Polska jest !

Raczej śląsk...

Q L I M A X
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2017-11-20, 22:17 12
Debile Wy.. ona dopiero idzie na msze, przecież się wyspowiada i wszystko git, całego zdarzenia jakby nie było, przekleństwa wybaczone.. myślcie..
Zgłoś
TB303 2017-11-20, 22:35 11
Ot, polski katolicyzm w pigułce. Nawet nie jestem zaskoczony
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2017-11-20, 22:36
chyba ten moher Rafonixa ogląda
Zgłoś
remi1982 2017-11-20, 22:37 72
TB303 napisał/a:

Ot, polski katolicyzm w pigułce. Nawet nie jestem zaskoczony

Co to ma wspólnego z katolami? Wytłumaczysz?

Poza tym, ja tu widze jakąś babcie osaczoną przez patologicznych degeneratów. Jak wiadomo patola trzyma sie razem wiec zażarcie atakują babcie. I jeszcze seba wyklety tak bardzo pierdolniety, który babci chce w beret wyjebac

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
dr_dex 2017-11-20, 22:47 38
Zanim sie zaczniecie spinac, zobaczcie co na koncu babka mowi i o co tak na prawde kurwica ja chwycila.

Wcale sie jej nie dziwie - na bank pierdoleni beneficjenci PWP (Program Wspierania Patologii zwany rowniez 500+)

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-11-20, 23:31 15
Babcia się na patolę wkurzyła, dobrze że są jeszcze ludzie, którym nie jest wszystko jedno.
Zgłoś
Gizmolka 2017-11-20, 23:37 2
Czasem filmiki ze zdarzeń drogowych są powycinane, żeby się nie wydało kto prowokował, o tym można powiedzieć to samo.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2017-11-21, 0:39 7
"dziecko się pani boi" "dziecko się pani boi" - Patologia zawsze używa własnych dzieci jako karty przetargowej.

@autor

Idź lepiej kraść wyngiel i walczyć o eutanazję śląska.

PS. Na trzeciej tablicy z przykazaniami na pewno było tępić jebaną patolę, bo to szarańcza.
Zgłoś
ironik 2017-11-21, 4:24 1
Po głosie to jakaś karyna, chociaż wyjątkowo stara się być dość "grzeczna"
Zgłoś
kaelem 2017-11-21, 6:16
Może dawno nie ruchała.
Zgłoś
SpeedyG 2017-11-21, 6:36
Gdzie są teraz Ci, którzy twierdzą że wszystkim starszym osobom należy się szacunek?
Zgłoś
~Velture 2017-11-21, 6:43 2
Ledwo co to wróciło z marszu studentów a już szykuje się na kolejne spotkanie kodu... ci wyborcy peło o nienowoczesnej to jednak zabawni są.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
elda1987 2017-11-21, 7:04 6
Speedyg - ja nadal uwazam, ze starszym sie nalezy szacunek. Babcia na filmie byla otoczona przez dwie zapite mordy (widac, ze kieliszek u obu suchy nie stoi) plus z telefonem stala ich znajoma (wiec pewnie tego samego pokroju osoba). Dzieci juz i tak chowaja sie zapewnie w super srodowisku lawkowoblokowym, wiec sie babci nie boja. Plus kolezka z tylu co startuje do babci z wyzwiskami (dno, po prostu dno). Ja bede po jej stronie. Nie lubie nierobow i wyludzaczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów