📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up up Jesteście takimi pizdami jak wasi ojcowie, matek pewnie nie znacie, bo odeszły w pierwszym miesiącu ciąży
Śmiejesz się z tych haseł a jeśli PO wygra kolejne wybory to hasła będą jak najbardziej na czasie.
Niech się do roboty wezmą, bo jak widzę takich 20-latków co cały dzień na ławce siedzą to aż się żal robi. I niech mi tylko nikt nie pisze że to wina rządu że roboty nie mają, proszę się zapytać ich co potrafią robić. Nie mówię że wszystko jest OK, ale zamiast siedzieć niech się organizują i zmieniają rzeczywistość w tym jebanym kraju a nie chleją browary od rana.
Sutowendlin napisał/a:
Śmiejesz się z tych haseł a jeśli PO wygra kolejne wybory to hasła będą jak najbardziej na czasie.
Ależ ja się nie śmieję. Bardziej traktuję je jako przykład sztuki współczesnej - z socjologicznym piętnem co prawda, ale sztuki.
Lepsze takie hasełka niż durne bohomazy mające być podpisem "artysty". Ponadto te napisy są w miejscach nieszkodliwych, na jakiś starych obdrapanych murach czy tunelach, a nie nowo wymalowanym bloku mieszkalnym, na które pieniądze długo zbierali lokatorzy.
Wiejska filozofia - idź pan w chuj z takimi hasłami.
Wandalizmy tworzone przez gówniarstwo i dresiarzy.
Wandalizmy tworzone przez gówniarstwo i dresiarzy.
Sutowendlin napisał/a:
Obawiam się że równie dobrze może wygrać PIS PSL SLD czy inni złodzieje, należy zmienić system, a nie dziwki, które żerują ma systemie i obywatelach.
owek napisał/a:
Niech się do roboty wezmą, bo jak widzę takich 20-latków co cały dzień na ławce siedzą to aż się żal robi. I niech mi tylko nikt nie pisze że to wina rządu że roboty nie mają, proszę się zapytać ich co potrafią robić. Nie mówię że wszystko jest OK, ale zamiast siedzieć niech się organizują i zmieniają rzeczywistość w tym jebanym kraju a nie chleją browary od rana.
Problem jest takiego sortu że tej pracy niema. Jeżeli się nawet kurwa znajdzie do trzeba zapierdalać jak czarnuch przy zbieraniu bawełny, a później wykłócać się o swoje 400 złociszy wypłaty.
mr_9mm
Rozumiem że twórczość własna.
Hrodgar napisał/a:
Tak, aby to udowodnić poszedłem i dopisałem coś. Fotka niżej:
mr_9mm
Rozumiem że twórczość własna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów