18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Bo to zła kobieta była...
Bazyliszek • 2013-11-21, 14:45
Opowiem wam historię z życia, wydarzyła się jakiś czas temu, jest to historia autentyczna, więc nie ma szans na Było.pl
Mój kumpel pracował na stacji paliw pewnego polskiego koncernu
Stacja była tylko pod patronatem koncernu, bo miał to prywaciarz w łapach, tak zwany ajent
Stacja była podzielona na dwie części, na jednej połówce stacja i sklep na drugiej połówce bar
Na stacji zawsze 2 osoby +kierownik, ale kierownik tylko do 15-ej, na barze zazwyczaj 2 kobiety jak mały ruch o określonych godzinach to jedna, bo i tak w większości gotowania nie było tylko wszystko odgrzewane z mikrofali, więc nawet jak barmanka szła coś odgrzać to i tak widziała, co się na barze dzieje, bo był spory otwór w ścianie, takie niby okno, tamtędy z kuchni podawano jedzenie
No, ale do rzeczy
Na bar przyjęła się konkretna laska, fajna brunetka, miała, na czym siedzieć i czym oddychać, normalnie (cud-miód) z twarzy tez bardzo ładna, laleczka
Wiem, co mówię, bo ją kilka razy widziałem
A ze zmiany długie i nudne, bo stacja pomiędzy dwoma wioskami to i bajera szła na całego w długie jesienne wieczory
Trochę to trwało, ale kumpel i jego kompan ze zmiany ją zbajerzyli i zmiany były dosyć z nią ciekawe
Ale jest i podmiot liryczny tej całej opowieści, mianowicie jej mąż
Starszy od niej, często podchmielony i czasami wpadający do baru do niej
Trwało to jakiś czas jak kumpel ze swoim kompanem ją stukali, jak tylko z nią się zmiany zgrały, bo to różnie było
Po pewnym czasie kumpel mi opowiedział historię z pewnej nocki na stacji
Zaczął dosyć pospolicie…..”Nie uwierzysz, kurwa”
Podczas zmiany, chłopaki się nastawili na dziewczynę i tylko czekali aż ruch się uspokoi a tu wieczorem na stacje zwalił się jej mąż i chłeptał przy stole piwka a ona zza blatu burczała do niego, sama chyba zła, że z obciągania nici
Chłopaki, ze go znali to podchodzili do niego i gadali, chłop ani myślał żeby się zwijać a pamiętajmy, ze ruchać się chciało
Jak już był dobrze wstawiony, to niepostrzeżenie jeden z chłopaków znikł w kuchni i po chwili znikła nasza gwiazda w tym czasie drugi z chłopaków gadał z jej mężem przy stoliku.
Na kuchni ciemno, tyle tylko, co z baru światło wpadało, także tam mogli działać i spokojnie patrzeć czy nikt nie idzie na kuchnię, bo duża część baru była widoczna, łącznie ze stolikiem męża
Po wszystkim dla niepoznaki chłopak wyszedł tylnymi drzwiami, którymi z kuchni wystawiano śmieci i szedł na około stacji i wchodził na bar od strony stacji paliw, istny festiwal stwarzania pozorów
Po chwili czarnulka się pokręciła i znów na kuchnię i tym razem poszedł mój kumpel, który już ją obracał, ale nigdy, gdy jej mąż był na stacji
Opowiedział, że:
Kucnęła ręką i ustami mu postawiła do pełnej gotowości, pochyliła się do przodu, podciągnęła kieckę, opuściła rajstopy z majtkami i wypieła się do wsadzenia.
Kumpel zapina dziewuszkę dłuższą chwilę i stara się głęboko nie oddychać, by nie było lipy,
gdy słyszy z baru głos kolegi ze zmiany
---Weź co ty pierdolisz
I po chwili już wyraźny głos jej męża
--Myślisz ze głupi jestem, na zmianę ją ruchacie, aż tak pijany nie jestem !
Ruchającemu kumplowi serce stanęło, szybko wyskoczył z niej, ona szybko majtki do góry, kumpel spierdolił z kuchni wspomnianymi drzwiami na tyłach
Gdy pobiegł na około, ten jej mąż szarpał się ze zmiennikiem i pomiędzy nimi brunetka coś krzyczała w stylu
--Ty pierdolnięty jesteś, kurwa weź ty się opanuj, co ty gadasz
Wprawdzie po pyskach się nie napierdalali, ale koszule trzeszczały w szwach, stoliki porozpierdalane
W końcu ta dziewczyna tak zaczęła mordę drzeć i męża za drzwi wystawiać
Zrobiła z niego debila, któremu coś się ubzdurało, który powinien się leczyć i żeby tu więcej nie przychodził, bo jej wstydu robi przy ludziach. I krótko kazała mu spierdalać do domu
Chłop chwilę stał przy oszklonych drzwiach patrząc na nią, czekając aż wyjdzie do niego przed bar, nie doczekał się więc ruszył w stronę szosy
Po tej opowieści kumpla, zastanowiłem się, co czuł ten chłop, obwieś to obwieś, ale kurwa z uczuciami, co miał w głowie, jak doszło do niego na tym barze, ze mu żonę na zmianę w kuchni ruchają
Jak tak się wczułem w jego sytuację co miał w głowie, aż mnie brzuch rozbolał, poczułem tak nieprzyjemne uczucie…. podobne czuję, jak oglądam tych hardkorowych Rosjan na wysokich konstrukcjach
Właśnie chyba po takich sytuacjach chłopy idą na linę żeby się wyhuśtać a kobiety płaczą do sąsiadów…” nie wiem, co mu odbiło, nigdy nie myślał o samobójstwie, był taki pogodny”
Jak dla mnie to królowa sadyzmu, tak go upokorzyć i jeszcze na koniec zrobić z niego debila
Masakra na miarę kurwy wszechczasów
Także panowie w wieku 16-20 lat nie narzekajcie, że jedziecie „na ręcznym”, bo kobiety to nic dobrego

.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
posepny1 2013-11-21, 19:57 8
M@peT napisał/a:

Panowie musicie wiedzieć, że w każdej kobiecie kurwy dwie trzecie.

Pozdrow mame i siostre
Zgłoś
Adenazyno 2013-11-21, 19:58 11
Zastanawiam się gdzie (jakie wsie) się to rozgrywało

Pewnie między Sosnowcem, a Sosnowcem.
Zgłoś
joeblack33 2013-11-21, 19:59 1
dopiero w wieku 16 lat na ręcznym jechałeś?
Zgłoś
Promek 2013-11-21, 20:21 7
Pogratuluj kumplom debilizmu jako gatunek meski wartoby bylo trzymac razem a trzeba byc ostatnia kurwa zeby wyruchac facetowi zone i to 20 m od niego. Jaki by nie byl to i tak skurwysynstwo. A co do niej to zwykla kurwa ktora daje na przemian ciekawe ilu innych obskoczyla i czy czyms nie obdarowala znajomych (oby).
Zgłoś
polszczpob 2013-11-21, 20:56
Promek napisał/a:

Pogratuluj kumplom debilizmu jako gatunek meski wartoby bylo trzymac razem a trzeba byc ostatnia kurwa zeby wyruchac facetowi zone i to 20 m od niego. Jaki by nie byl to i tak skurwysynstwo. A co do niej to zwykla kurwa ktora daje na przemian ciekawe ilu innych obskoczyla i czy czyms nie obdarowala znajomych (oby).

jak suka nie da to pies nie weźmie. tak, lepiej zeby zyl w nieswiadomosci ze zona jest kurwa -.-
Zgłoś
Czarny Zbieracz Bawełny 2013-11-21, 21:31 6
Facet który doskonale wie że kobieta ma męża, i w dodatku ją puka yo zwykła kurwa. ..
Zgłoś
SharpSe 2013-11-21, 22:01 1
Cholernie to prawdziwe. Czasami nie dziwię się że podczłowieki traktują kobiety tak a nie inaczej. Niestety taka prawda.
Zgłoś
polszczpob 2013-11-21, 22:03 1
Oburzenie wszystkich prawiczkow wierzacych w prawdziwa milosc bezcenne
Zgłoś
krzysiekpac123 2013-11-21, 22:16
W sumie prawda, jak Twój koleżka zawsze r*chał drugi, to troche po huju
Zgłoś
Yashashi 2013-11-21, 22:36 5
Wiem, że to sadistic i powinienem się cieszyć z wszelakiej śmierci, no ale kurwa... powinna być w was jakaś męska godność, solidarność. Rozumiem, że wyruchać jak jest ładna i chętna. Ale jeżeli mąż ją kocha i przez to się wiesza to powinno mimo wszystko odezwać się w was jakieś męskie zsolidaryzowanie i powinniście przyjebać tej kurwie tak, że nikt nie będzie chciał, albo zerżnąć tak, że kolejnego męża nie zdradzi. Oby wam tak się przydarzyło to zrozumiecie, że mimo wszystko kurewstwo trzeba bić w zęby. Ale chuja się tam znam, ale opinię swoją wyrazilem
Zgłoś
mare30ks 2013-11-22, 10:48 1
pewnie jakby tym kolesiom ze stacji zonki sie puscily to by zrobili awanture jak chuj. ale czyjas to juz mozna spoko ruchac. ot taka swojska hipokryzja
Zgłoś
k................5 2013-11-22, 10:59
Kobiety to wredne i zimne suki są

Kiedys tam, za czasów mojej eks miałem przy okazji koleżankę do ruchania. Zawsze mnie wkurwiała jak klęcząc przede mną z obspermioną twarzą robiła słodkie oczy i zadawała jedno pytanie: "A co tam u Magdy? Układa wam się dobrze?" Wyrachowana suka Ale ruchała się wyśmienicie
Zgłoś
gosu82 2013-11-22, 15:26 1
'' chłopy idą na linę żeby się wyhuśtać '' wedlug mnie latwiej byloby wychustac babe.
Zgłoś
Iperyt 2013-11-24, 8:29 1
To ja znam podobną historię. Też sytuacja działa się na stacji paliw, w obsłudze na nocnych zmianach pracowała żonata laska i jakiś facet który ją dymał na zapleczu. Jej mąż tez typowy pijaczek, jeździł na ukrainę po wóde i fajki, no i gdy on wyjeżdżal, jego pewna siebie żonka że jej nie nakryje dymała się w najlepsze z kolegą z pracy, ale pewnego razu "kochany" mąż zrobił jej "niespodziankę" (bo doszły go słuchy że jego żonka kurwi się pod jego nieobecność) no i zajechał na stację i od razu wszedł na zaplecze i tam zobaczył na własne oczy jak jego żona ciężko "pracuje" i finał tej historii był taki że mąż wpierdolił temu kolesiowi, a żona która nago uciekła w okoliczne pola - dogonił ją i stłukł do nieprzytomności. A więc historia jak najbardziej z happy endem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem