Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polska mogłaby być drugą Japonią.
Mogłaby być, gdyby nam ktoś dwie atomówki pierdolnął. Japonia jak chuj!
Mogłaby być, gdyby nam ktoś dwie atomówki pierdolnął. Japonia jak chuj!
Proponuję Radom i Sosnowiec.
Proponuję Radom i Sosnowiec.
Ja tam największy problem widzę w Warszawie i Gdańsku...
Ale pierdolisz głupoty. Wiedza wyniesiona z gier chłopczyku.
Jebał cię pies kmiocie 99 rocznik, chłopczyku to do swojego ojca mów
Teoretycznie tzn nie dosłownie barani łbie - idąc twoim tokiem rozumowania to i można go przerobić na rakietę i wysłać w kosmos
Chciałbym wtrącić swoje trzy grosze, ponieważ posiadam doświadczenie maluch + woda. W swoim czasie jeździłem na Mazury maluchem z małą łódką na przyczepie i spuszczałem ją do wody po pochylni, wjeżdżając dupą malucha do wody. Teoretycznie, jak napisałeś jest to możliwe po warunkiem utrzymywania silnika na wysokich obrotach, żeby spaliny uniemożliwiały zalanie wnętrza silnika przez wodę. Niestety maluch mógłby się poruszać tylko w basenie typu brodzik ze względu na rodzaj zastosowanego napędu i materiałów. Silnik z zapłonem iskrowym po zalaniu ma przebicia i miałbyś iskrę wszędzie, tylko nie na świecach. Znacznie w tym pomaga gówniana jakość materiałów używanych przy produkcji, szczególnie przewodów wysokiego napięcia. Wystarczy odpalić malucha w ciemnym garażu, żeby podziwiać przeskoki iskry pomiędzy przewodami. Reszta instalacji elektrycznej prezentuje podobny poziom wykonania. Co do "chłopczyka", to niestety muszę mu przyznać trochę racji, mnie też wkurwia wypisywanie bzdetów, nie mając o tym pojęcia. Przykład: Polska mogłaby być drugą Japonią.
To Hasło z drugą Japonia to sie pojawiło, jak Kluska wprowadził system wynagradzania Japońskiego, który polega na wynagradzaniu za wykonaną prace, i jej efekty, a nie za bycie w pracy. Skończyło sie to tym, ze szefowie zwiazków, szparki sekretarki, i bezuzyteczni prezesi postarali sie o to zeby On juz wiecej nie pracował jako dyrektor.
I dlatego polska nigdy nie bedzie drugą Japonia, bo jert bardziej Egiptem, U góry sie buja kasta Bogów, a ponizej ponad siły zasówa kasta niewolników.
I dlatego polska nigdy nie bedzie drugą Japonia, bo jert bardziej Egiptem, U góry sie buja kasta Bogów, a ponizej ponad siły zasówa kasta niewolników.
Zdeprawowała nas żydokomuna. Dlatego też zsrr przegrał zimną wojne z kapitalistycznymi stanami.
W socjaliźmie urzędy i stanowiska obejmują wierni partii, rodzina i znajomi. W kapitaliżmie na stanowiska trafiają jednostki najbardziej wykształcone w danej specjalizacji by optymalnie je wykorzystać.
I tak zsrr po czasie przestał technologicznie się rozwijać bo stare betonowe dziady na posadkach niepotrafiły wyszkolić kolejnych elit zdolnych wynaleźć komputer.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów