📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapomniał o jednym. Nie poprosił nikogo o potrzymanie piwa i się nie udało. Cienias.
O wiele tańsza hondą rincon jechałem w wodzie i błocie po kierownice i dała radę
mygyry napisał/a:
O wiele tańsza hondą rincon jechałem w wodzie i błocie po kierownice i dała radę
Wystarczy snorkel i teoretycznie maluchem możesz
u nich robią quady 1000 cm3 a u nas kurwa auta z taką pojemnością
Żeby mieć fantazję dobrze jest mieć pieniądze....
joeblacktwo napisał/a:
Wystarczy snorkel i teoretycznie maluchem możesz
Ale pierdolisz głupoty. Wiedza wyniesiona z gier chłopczyku.
Jajacko napisał/a:
Bo w życiu trzeba mieć fantazje
Trzeba mieć pieniądze i brak szacunku do nich. To co pokazał na filmie to żadna fantazja, ani umiejętności
Bonifacy69 napisał/a:
Ale pierdolisz głupoty. Wiedza wyniesiona z gier chłopczyku.
Wiec słuchamy eksperta, dlaczego maluch ze snorkelem nie mógłby jeździć w basenie. Niezależnie od odpowiedzi i tak gardzę tobą za użycie zwrotu "chłopczyku", najniższa forma zdobywania "merytorycznej" przewagi nad swoim rozmówcą.
"Idiokracja" się urzeczywistnia. Jeszcze tylko czarny prezydent Kanye West.
solltys napisał/a:
Wiec słuchamy eksperta, dlaczego maluch ze snorkelem nie mógłby jeździć w basenie. Niezależnie od odpowiedzi i tak gardzę tobą za użycie zwrotu "chłopczyku", najniższa forma zdobywania "merytorycznej" przewagi nad swoim rozmówcą.
Chciałbym wtrącić swoje trzy grosze, ponieważ posiadam doświadczenie maluch + woda. W swoim czasie jeździłem na Mazury maluchem z małą łódką na przyczepie i spuszczałem ją do wody po pochylni, wjeżdżając dupą malucha do wody. Teoretycznie, jak napisałeś jest to możliwe po warunkiem utrzymywania silnika na wysokich obrotach, żeby spaliny uniemożliwiały zalanie wnętrza silnika przez wodę. Niestety maluch mógłby się poruszać tylko w basenie typu brodzik ze względu na rodzaj zastosowanego napędu i materiałów. Silnik z zapłonem iskrowym po zalaniu ma przebicia i miałbyś iskrę wszędzie, tylko nie na świecach. Znacznie w tym pomaga gówniana jakość materiałów używanych przy produkcji, szczególnie przewodów wysokiego napięcia. Wystarczy odpalić malucha w ciemnym garażu, żeby podziwiać przeskoki iskry pomiędzy przewodami. Reszta instalacji elektrycznej prezentuje podobny poziom wykonania. Co do "chłopczyka", to niestety muszę mu przyznać trochę racji, mnie też wkurwia wypisywanie bzdetów, nie mając o tym pojęcia. Przykład: Polska mogłaby być drugą Japonią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów