szczególnie w polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś z Kielc może to potwierdzić?
Starszy tekst od tego na obrazku mowil o Lublinie a nie o Kielcach, i moge potwierdzic ze jesli chodzi o Lublin to prawda .
Anthrax napisał/a:
nie ale Peja i N.A.S pewnie zdementują te plotki;]Ktoś z Kielc może to potwierdzić?
LeNkaX napisał/a:
tyle tylko ze peja jest z poznania hehe
Peja z Kolejorzem w Kielcach robili "porządki"
sakara87... ja również widziałem tą wersję z Lublinem, tylko zastanawiałem się nad sensem, bo w Lublinie studiuje już kilka lat, mieszkałem tam jakiś czas i nigdy nie miałem 'okazji' oberwać, ani nawet nie widziałem żadnych ciekawych akcji
Cytat:
LeNkaX, Antyliroya słyszalaś?
ale wiejska nuta
a co do Kielc to ja jestem z Kielc i aż tak niebezpiecznie to nie jest
chociaż wiadomo że jak się postarasz to w ryj dostaniesz szybko
ale ogólnie to chyba norma poslka
katmandu, wcale nie trzeba się starać, wystarczy czasem iść sobie spokojnie do domu;) Ale tylko w pewnych rejonach Kielc.
katmandu napisał/a:
nie gadaj, sam pewnie Spawaczy słuchałeś zanim zaczeli na kielce wjeżdżaćale wiejska nuta
Kicu napisał/a:
sakara87... ja również widziałem tą wersję z Lublinem, tylko zastanawiałem się nad sensem, bo w Lublinie studiuje już kilka lat, mieszkałem tam jakiś czas i nigdy nie miałem 'okazji' oberwać, ani nawet nie widziałem żadnych ciekawych akcji
Nie miałeś okazji przejeżdzac kolo stadionu Motoru w czasie meczu?? Nie prowadziłeś konwersacji z kibicami tejże drużyny??
Cnx napisał/a:
Peja z Kolejorzem w Kielcach robili "porządki"
ahaha, nie wiem gdzie takie bajki słyszałeś, porządki były robione ale chyba w drugą stronę ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów