📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby tak Tokarczuk, Hollandowej, Jandzie wjebali... Ciekawe w jaki sposób by przerzucili winę na narodowców, albo katolikow
NataliaW napisał/a:
Żeby tak Tokarczuk, Hollandowej, Jandzie wjebali... Ciekawe w jaki sposób by przerzucili winę na narodowców, albo katolikow
stwierdziły by że murzyn pielęgnujący swoją tradycje kulturalne reprezentuje zdrowe normy plemienno-społeczne a narodowiec z katolikiem to zdegenerowana dzicz...
Zabijają zarazki. Zaraz będą ruchać.
Okresu pewnie dostała. Krwawi a zdechnąć nie chce - na bank czarownica.
trzeba wysłać wszystkie feminazistki z europy do afryki
NataliaW napisał/a:
Ale Ci się kurwa marzy, to jest kasta oni są nietykalni, nie ogarniasz tego
NataliaW napisał/a:
Gdyby "czcigodny" były Prezydent z "czcigodnym" byłym Premierem opierdolili lasy Państwowe, to nie miałyby raczej argumentów. Bo nawet kija byśmy nie mogli wystrugać z własnego drewna.
Dla ignoranckiej części sadola małe przypomnienie:
wikileaks.org/plusd/cables/09WARSAW78_a.html
Jak myśle o mojej byłej to wydaje mi sie ze takie szkolenia były by pomocne
NataliaW napisał/a:
jaką winę? przecież one by się momentalnie wtedy nawróciły, już po pierwszym bacie. nie byłoby żadnej winy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów