Asshole, get back here
Asshole, get back here
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW myślisz że taki króliczek nie ma jak sie bronić ? jeśli tak to tutaj sie kolego mylisz , zdarzają się przypadki gdzie wąż zostaje dosłownie oskalpowany przez gryzonia .
Tutaj jeszcze jedna uwaga , nie do ciebie , ale autora filmu ew. osoby wrzucającej takie materiały - po Chuj pchacie takie materiały na publiczne serwery ?! Są od tego tematyczne strony ! Pozatym po ciężki chuj takie akcje nagrywać ?? żeby sobie przy tym walić konia ? Serio mam węże już ponad 7 lat i jeszcze nigdy żadnego nie nagrywałem podczas karmienia bo i po co ? może raz dla kolegi bo był ciekawy jak prawie kilo gryzonia znika w gadzie , ale internet... potem tylko wybuchają takie bezsensowe dyskusję jak ta , w której żadna ze stron nie ulegnie i nikt nic nie osiągnie poza publicznym zbłaźnieniem się . Amen.
@Gszysztof , - Jak to żonglerka nie jest pojebana ! no proszę cię ! to przecież zakrawa o terroryzm! Dobra teraz na poważnie - nie , moja pasja w żaden sposób nie przedłuża mi kutasa .
BTW myślisz że taki króliczek nie ma jak sie bronić ? jeśli tak to tutaj sie kolego mylisz , zdarzają się przypadki gdzie wąż zostaje dosłownie oskalpowany przez gryzonia .
Tutaj jeszcze jedna uwaga , nie do ciebie , ale autora filmu ew. osoby wrzucającej takie materiały - po Chuj pchacie takie materiały na publiczne serwery ?! Są od tego tematyczne strony ! Pozatym po ciężki chuj takie akcje nagrywać ?? żeby sobie przy tym walić konia ? Serio mam węże już ponad 7 lat i jeszcze nigdy żadnego nie nagrywałem podczas karmienia bo i po co ? może raz dla kolegi bo był ciekawy jak prawie kilo gryzonia znika w gadzie , ale internet... potem tylko wybuchają takie bezsensowe dyskusję jak ta , w której żadna ze stron nie ulegnie i nikt nic nie osiągnie poza publicznym zbłaźnieniem się . Amen.
Cieszę się, że można dojść do porozumienia. Tak, nagrywający jest pojebem i chuj mu w pysk. I muszę przyznać rację, nawet na sadisticu był filmik jakiś filmik jak wielkanocek zajebał węża. Amen. Koniec dyskusji.
Taaaak, najwyżej głowę zasłonić. Facepalma takiego powinienem teraz zrobić by się świat zatrząsł. Wypowiadaj się za siebie może ;* (Ale ze mnie hipokryta ;p)
Poza tym... Czy ktoś kto ma absolutną moc sprawczą ustalił zasadę, że każde zwierzę musi mieć szanse do obrony? Nie. I mnie to pasuje. Przykładowo banda stereotypowych dresów może mnie zatłuc na amen ale już przy trzech czy dwóch sytuacja jest odwrotna- "złe miejsce zły czas" jak to mówią.
Tak samo króliczek, który robi za posiłek dla wężowego pupila, ma zwyczajnie pecha, ktoś go złapał i nakarmił wężyka-trudno.
To jest kurwa Sadistic.pl a Sadistic.pl jest właśnie od wrzucania takich materiałów.
Masz węża i nie nagrywasz jego karmienia ? - Twoje prawo
Ktoś inny nagrywa karmienie swojego węża ? - Jego prawo
Co do uwagi, że taki filmik powinien się znaleźć na odpowiednim tematycznie forum terrarystycznym, to trochę jej nie rozumiem, bo nikt tu nikogo nie zjada w końcu. Idąc dalej takim tokiem myślenia na Sadolu powinny być zamieszczane jedynie materiały sadystyczne i związane z czarnym humorem. Wszystkie filmy o tematyce motoryzacyjnej, durne reklamy, sport itd nie powinny się tutaj znaleźć.
Jeszcze na koniec odniosę się do zarzutów, że zwierze nie ma możliwości ucieczki tak jak w naturze. Wąż to nie jest żaden pierdolony gepard, że goni swoją ofiarę i dopada po szaleńczym pościgu. Najczęściej ona sama znajduje się w zasięgu jego ataku, czym skazuje się najprawdopodobniej na śmierć. Piszę najprawdopodobniej, ponieważ ofiara bezbronna nie jest i może się bronić co nie tak rzadko kończy się obrażeniami u gada. Sam nie jestem z tego względu zwolennikiem karmienia swojej gadziny żywym pokarmem. Wole dać mrożonego lub humanitarnie ubitego przed karmieniem gryzonia żeby zaoszczędzić obu zwierzętom stresu i uniknąć ewentualnych ran.
A słyszałeś o broni palnej?
Królik nie ma w zwyczaju nosić przy sobie wyrzutni rakiet i kilku granatów. Ja natomiast, jako człowiek, tygrysa bym zwyczajnie zastrzelił jeśli by mnie zaatakował. Ot i magiczny cios.
Proszę kurwa jego mać bardzo.
Centurion zmiękł i hard przeszedł zmiany.
A ja się cieszę zarówno z ludzkich nieszczęść jak i z karmienia węży słodkimi króliczkami.
A co ludzi będących trochę spierdolonych.
Ludzie którzy cieszą się z cierpienia ludzi ale płaczą nad króliczkami są bardzo spierdoleni.
A niby po jaką inną cholerę kupują te gryzonie ? Żeby się nimi opiekować ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów